MESSI JE ODLUČIO: / Pokazao je Valverdeu palac dolje i donio odluku tko će biti novi trener Barce, za Hrvata to nije dobra vijest

Image

Poznato je da najveća klupska zvijezda ima veliki utjecaj na odluke kluba

13.5.2019.
12:08
VOYO logo

LionelMessi bio je shrvan nakon što je Barcelona doživjela šokantan poraz na Anfileldu i ispala u polufinalu Lige prvaka. Ponovio im se lanjski scenarij. Kao i prošle godine s Romom, na uzvrat su stigli s tri gola prednosti, ali su na kraju ispali. Argentinac nije mogao vjerovati da se povijest ponovila. Guardian je objavio da je plakao poput djeteta u svlačionici. Barcelona je u nedjelju slavila protiv Getafea, a Messi nije izgledao pretjerano zainteresiran za događanja na terenu.

Stiže legenda

Odmah nakon posljednjeg sučeva zvižduka otišao je u svlačionicu. Niti navijače koji su mu skandirali nije pozdravio. Dan kasnije stigla je priča da je pokazao palac dolje treneru ErnesteuValverdeu te da je odobrio njegovu smjenu. Španjolski tabloid Diario Gol piše da će se to i dogoditi ako ne pobijede Valenciju u finalu Kupa kralja. Umjesto Španjolca na klupu bi mogao sjesti Nizozemac RonaldKoeman, inače legenda kluba. Argentinac, navodno, podržava njegov dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će biti s Vatrenim?

Eventualna promjena na klupi mogla bi se odraziti na budućnost IvanaRakitića. Talijanski Gazzeta dello Sport piše da je njegov ostanak blisko povezan sa sudbinom aktualnog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostane li Valverde bez posla, Rakitićeva budućnost je upitna", navode Talijani i napominju kako je njegova transfer u Inter još uvijek moguć.

Igrač je pak sam odbacio bilo kakve glasine i jasno poručio da ostaje. Poznato je, međutim, da je upravo Valverde njegov veliki zagovornik, dok mu uprava konstantno odbija izaći u susret s novim ugovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo