'Messi je najbolji, ali moj otac je bio bolji!'

U vječitu raspravu tko je najbolji nogometaš na planeti uključio se i sin legendarnog brazilskog reprezentativca Romarija koji smatra da ga Leo Messi još nije dostigao.

11.1.2012.
8:22
VOYO logo

Napadač Barcelone Leo Messi je treći put zaredom osvojio FIFA-inu Zlatnu loptu, pokorio svijet i dostigao Michela Platinija, a dan nakon priredbe u Zürichu svoje je mišljenje iznio i 17-godišnji Romarinho, sin proslavljenog brazilskog reprezentativca Romaria, čovjeka koji je od 1993. do 1995. godine branio boje kluba s Camp Noua.

Mladić koji karijeru gradi u Vasco da Gami smatra da je Messi odličan nogometaš, ali da je njegov otac bio bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Pelea moj je otac bio najbolji. Danas je najbolji Messi, ali još nije na razini na kojoj je moj otac igrao", izjavio je Romarinho.

Podsjetimo, Romario je u svojoj karijeri zabio preko 1000 golova, a 1994. godine je s Brazilom osvojio naslov svjetskog prvaka te iste godine u FIFA-inom izboru proglašen najboljim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je nakon treće Zlatne lopte priznao da mu je trijumf na SP-u još jedini neostvareni san.

"Uživam u činjenici da su moji sunarodnjaci ponosni na mene. Više ponosni nego ikada ranije. Osvajanje Svjetskog prvenstva s Argentinom ostao mi je još jedini san koji nisam pretvorio u zbilju. To bi bilo spektakularno. No, moramo još puno raditi za taj cilj", izjavio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo