OGLAS

MESSI JE LUPIO ŠAKOM O STOL: / Argentinski čarobnjak traži da ova četvorka napusti Camp Nou!

Image
Foto: AFP, LIONEL BONAVENTURE

Očajne igre u posljednje vrijeme, posebno 'začinjene' prošlotjednim debaklom u Parizu, izazvale su težak potres u redovima Barcelone.

20.2.2017.
22:28
AFP, LIONEL BONAVENTURE
VOYO logo

Katalonci su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka doživjeli težak poraz protiv PSG-a (0-4), a nakon toga su na jedvite jade svladali slabašni Leganes (2-1) pogotkom iz jedanaesterca u 90. minuti. Ispadanje iz Lige prvaka je gotovo sigurno, a u španjolskom prvenstvu Barcelona zaostaje za Real Madridom. Mogla bi ovo biti sezona bez velikih trofeja, a to je nešto što posebno smeta najvećoj klupskoj zvijezdi Lionelu Messiju.

Image
ŠTO SE DOGAĐA S MESSIJEM? /

Barcelonin čarobnjak iznenadio čudnom reakcijom nakon pobjedničkog gola

Image
ŠTO SE DOGAĐA S MESSIJEM? /

Barcelonin čarobnjak iznenadio čudnom reakcijom nakon pobjedničkog gola

Odnos s trenerom daleko od idealnog

Kako piše Diario Gol, Argentinac je klupskim čelnicima postavio ultimatum kojim traži odlazak trenera Luisa Enriquea i trojice nogometaša. Zahtjev za odlaskom Enriquea zapravo toliko i ne čudi jer od njegova dolaska na klupu, odnos s Messijem nije bio idealan. Ta će se želja peterostrukom osvajaču Zlatne lopte vjerojatno ispuniti jer Enrique nije produljio ugovor i već se dugo nagađa da mu je ovo posljednja sezona na Camp Nouu, barem u ulozi trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su u pitanju igrači, Messi navodno traži da se klub riješi francuskih reprezentativaca Jeremyja Mathieua i Lucasa Dignea te portugalskog veznjaka Andrea Gomesa. Potonja su dvojica u klub stigla prošlo ljeto, ali Messi smatra da se nisu previše iskazali i uklopili u Barceloninu igru. Mathieu je u klubu od 2014., ali ni u jednom se trenutku nije nametnuo kao pouzdano rješenje za stopersku poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li doista biti ispunjene Messijeve želje, tek treba vidjeti, ali nema sumnje da će u Barceloni biti burno u nadolazećim mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo