MESSI JE DOSLOVNO BIO NA IZLAZNIM VRATIMA: / 'Htio je otići, ali rekao sam mu kako stoje stvari'

Image
Foto: AFP

Suarez je progovorio o Griezmannu, ali i odnosu s Messijem

5.5.2018.
17:20
AFP
VOYO logo

Urugvajski napadač Luis Suarez otkrio je kako je njegov klupski suigrač Lionel Messi umalo napustio Barcelonu 2016. godine. Suarez je u razgovoru urugvajskim medijima izjavio i da kako bi se Antoine Griezmann sjajno snašao u katalonskom divu.

MESSI OPSESIVNO RAZMIŠLJA SAMO O JEDNOJ STVARI: Argentinac otkrio i kako se sjeća svih detalja propuštene šanse iz velikog finala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona uvijek dovodi kvalitetne igrače poput Antoinea, bili su to i Coutinho i Dembele. A Griezmann već godinama igra na visokoj razini", rekao je Suarez. "Vođa je Atleticova napada i to je ključno. Dobrodošao je ovdje i ne dolazi nikome uzeti mjesto nego s ambicijom da napravi važne stvari u najboljoj momčadi svijeta", dodao je Urugvajac o sjajnom napadaču Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se tada na sjajnog Argentinca.

"Ne vidim Messija kao svakog drugog igrača. Naša djeca su prijatelji, mi smo prijatelji. On je pomogao osvojiti zlatnu kopačku i sada ja pomažem njemu. Htio je otići 2016. godine, ali rekao sam mu kako stvari stoje; ne bi bio sretan u nijednom drugom klubu, osim u Barcelonu. I tako je u konačnici odlučio ostati", objasnio je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znaju se razlozi mogućeg odlaska iz Barcelone, a nagađa se kako su bili problemi sa zakonom zbog (ne)plaćanja poreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo