MESSI I NEYMAR NA UDARU: / Bijesni navijač jednom rečenicom razvalio Argentinca kao nitko nikad prije

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Španjolski mediji u svojem su izvještavanju žestoko iskritizirali Barcelonu nakon sinoćnjeg poraza u Torinu od Juventusa 3-0.

12.4.2017.
12:26
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

"Stara dama" je protiv katalonskog diva odigrala jednu od svojih najboljih utakmica ove sezone. Barcelona, s druge strane, bila je nemoćna u kreiranju svojih napada. Talijani su radili presing na suparničke igrače i munjevitom tranzicijom razvlačili trome i spore, barem jučer, nogometaše aktualnog prvaka Španjolske.

Image

BARCI SE NE PIŠE DOBRO: Objavljen zastrašujući podatak zbog kojeg svi u Juventusu mogu biti mirni

Repriza finala iz 2015.

Britanski tabloid The Sun, novina čija je naklada veća od 4 milijuna primjeraka dnevno, u srijedu piše kako je ovo bila repriza finala Lige prvaka iz 2015. godine kad je Barcelona porazila Juve 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZABRINUTOST U BARCELONI: Neymar je psihički loše i potrebna mu je stručna pomoć

U toj utakmici pogodak za 1-0 zabio je naš Ivan Rakitić. Španjolski mediji oštro su iskritizirali Messija i Neymara zbog svojih predstava. Od njih dvojice, kao im od trećeg člana poznatog napadačkog trojca MSN, trebali su napraviti razliku na travnjaku. No, nisu puno toga uradili.

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

ŠTO SE DOGAĐA SA SUAREZOM? Pogledajte kako je izgledao njegov prvi susret sa starim neprijateljem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski dnevni list Sport opisao je predstavu Neymara kao jednu od najgorih njegovih utakmica od kad nosi dres Barcelone. Sport je Neymaru dao ocjenu tri od deset. Najpoznatiji katalonski sportski dnevnik Mundo Deportivo, novina koja je inača bliska Barceloni (možemo reći da je njihovo glasilo), Neymara je optužio da je jednostavno "nestao na terenu".

RAKITIĆ NA UDARU MEDIJA: ‘Bio je nevidljiv. Djelovao je zbunjeno i nije ostavio nikakav trag na terenu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvene mreže pokazale palac dolje Messiju i društvu

Društvene mreže također su pokazale palac dolje Messiju i društvu. Pa fanovi ističu kako je ovo bila najgora predstava MSN trojca od kad su zajedno u Barceloni, a Messiju se smiju da još uvijek nije zabio gol velikom Buffonu koji je jučer branio čuda.

Kao što obično i biva kad su navijali razočarani, odnosno kad neki planetarno poznati igrač zakaže, Messi više nije najbolji igrač Argentine. To je sad Dybala koji je, zahvaljujući dva sjajna gola koja je zabio, nova zvijezda Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac pao u drugi plan

Nevjerojatno kako je Messi zbog lošije predstave protiv Juventusa pao u drugi plan kad se govori o najboljim argentinskim nogometašima. Tome svjedoči i fotografija koja je osvanula na Twitteru, na kojoj se dybala i Messi pozdravljaju prije susreta, a čiji komentar svjedoči gore napisanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji argentinski nogometaš i Lionel Messi", stoji u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo