OGLAS

MESSI BRILJIRAO, PA ŠOKIRAO NOVINARE: / Brazil gazi i dalje na krilima senzacionalnog tinejdžera!

Image
Foto: AFP, LUKA GONZALES

Brazilska nogometna reprezentacija nastavila je gaziti sve pred sobom u južnoameričkom dijelu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

16.11.2016.
9:11
AFP, LUKA GONZALES
VOYO logo

Otkad ih je u rujnu preuzeo 55-godišnji stručnjak Tite Brazilci znaju isključivo za pobjede. U utorak su u Limi svladali Peru s 2-0 što im je šesti uzastopni trijumf, a predvodio ih je fantastični 19-godišnji napadač Gabriel Jesus.

Šest utakmica, pet golova

Budući član Manchester Cityja doveo je Seleçao u vodstvo u 58. minuti, a dvadeset minuta kasnije i asistirao Renatu Augustu za konačnih 2-0. Senzacionalni tinejdžer je postigao već pet pogodaka u samo šest nastupa za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je, pak, došao do šest uzastopnih kvalifikacijskih pobjeda po prvi put nakon lova na SP 1970. kada su ga predvodili Pele i Carlos Alberto. S 27 bodova peterostruki su svjetski prvaci uvjerljivo prvi na ljestvici južnoameričkih kvalifikacija i samo ih još mali korak dijeli od plasmana u Rusiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Slučaj marihuana'

Nakon četiri uzastopne utakmice bez pobjede Argentina je u San Juanu svladala Kolumbiju s 3-0 i došla na peto mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije. Vjerojatno nije ni potrebno spominjati da je prvo ime bio Lionel Messi koji je u desetoj minuti zabio iz slobodnog udarca, pa u nastavku utakmice asistirao Lucasu Prattu i Angelu di Mariji za uvjerljivu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin čarobnjak nakon utakmice je iznenadio okupljene novinare objavom kako nitko od igrača do daljnjega neće davati izjave. Reakcija je to na izvještaje dijela medija o tome kako je Ezequiel Lavezzi izostavljen iz sastava zbog pušenja marihuane.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo