'Želim biti vlasnik Hajduka i onda će sve biti super'

U utorak, 17. rujna najavljena je sjednica Gradskog vijeća Grada Splita na kojoj će se raspravljati o stanju u Hajduku. Uoči sjednice u Split će se vratiti i američki ulagači.

11.9.2013.
20:35
VOYO logo

"Nisam odustao, zašto bih odustao? Znam da se ljudi sastaju 17. rujna. Imam ja svoje ljude u Hajduku, kako mi to kažemo, šišmiše. Znam sve što se događa. Imat ću svoje ljude na sastanku Gradskog vijeća. Trenutačno sam u Saudijskoj Arabiji, pa ne mogu doći, ali vrlo brzo ću stići u Split. Ako je ovo utrka za Hajduk, ako je sve ozbiljno, onda ulazim u tu utrku", izjavio je Tomas i dodao:

"Bez obzira što imam svoje ljude, želim sam pregovarati, ne volim da to bilo tko radi umjesto mene. Također, prije sastanka Gradskog vijeća klubu ću poslati svoju ponudu i svoje viđenje. Želim vidjeti je li moguće da kupim Hajduk. Možda u Splitu misle da je Mate daleko, ali vjerujte da Mate sve zna", naglasio je Australac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, Tomas je poslao poruku svim ljubiteljima bijele boje:

"Hajduk mora u privatne ruke, poštene i pravedne, kao što su moje. Cijeli život živim za Hajduk i želim biti vlasnik, imati kontrolu i onda će sve biti super za Hajduk", zaključio je na kraju u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo