MATJAŽ KEK UOČI SPEKTAKLA U SALZBURGU: / 'Sigurno ću neke igrače upozoriti na ono što ne valja'

Image
Foto: PIXSELL

Trener Rijeke Matjaž Kek u utorak je navečer odradio i službenu press konferenciju uoči sutrašnjeg dvoboja s Red Bull Salzburgom.

25.7.2017.
20:40
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatskog prvaka Rijeku u srijedu od 18.45 na Red Bull Areni u Salzburgu čeka težak okršaj protiv prvaka Austrije u sklopu kvalifikacija za Ligu prvaka. Bit će to pravi, veliki test za izabranike Matjaža Keka.

"Sigurno nas očekuje vrlo interesantna utakmica dvaju kvalitetnih suparnika. Ne mislim da smo mi bolji od domaćina, čak bih rekao da je Salzburg lagani favorit. Naš je cilj jasan, želimo da se o plasmanu u sljedeći krug odlučuje na Rujevici" rekao je Matjaž Kek čije riječi prenosi Goal.com, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKI TEST ZA RIJEČANE: ‘Ne smijemo se bojati nikoga. Mi smo prvaci Hrvatske i tako se moramo postaviti’

Zdravstveno stanje u momčadi je dobro

"Zdravstveno stanje? Dobro, baš dobro. Nemamo nekih većih poteškoća, svi koji su ovdje s nama konkuriraju za utakmicu. U Salzburg smo poveli 21 igrača, tu su i tri vratara. Da, ovdje je s nama i Matej Jelić."

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

15.07.2017., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 1. kolo, HNK Rijeka - NK Slaven Belupo. Marko Vesovic. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Austrijske novinare zanimalo je kolika prednost Rijeke može biti uzvrat na Rujevici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma to više nije takva prednost kao nekada, vidimo po brojnim europskim rezultatima da domaći teren više ne predstavlja tako dramatičnu prednost", istaknuo je Kek i naglasio kako Rijeka neće mijenjati svoj stil igre, ali neke igrače - možda!

Rijeka već dulje vremena gaji svoj način igre

"Rijeka već dulje vremena gaji svoj način igre, ne vidim razloga da sada odstupamo od tog razmišljanja. Sigurno ću upozoriti igrače na neke detalje koji nisu bili dobri u posljednje vrijeme, ali igrat ćemo kao i sve utakmice do sada. Umor? Ma tko može biti umoran uoči ovakvih utakmica. Ovo je za sve igrače veliki izazov, igrat ćemo u sjajnom ambijentu, svi se mobilizirati 120 posto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburg je u sezonu ušao sa četiri pobjede u četiri utakmice, uz gol razliku 15-0. U Ligi prvaka s dvaput po 3:0 stradao je malteški Hibernians, u kupu DSC sa 7-0, a u prvom kolu Bundeslige WAC s 2-0 u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo