MATJAŽ KEK OTKRIO KOJI IGRAČI IMAJU PROBLEME: / 'Dinamo je prvi slavio na Rujevici, ali neke serije ne mogu ići unedogled'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Sve je spremno za derbi na Rujevici

6.3.2018.
18:07
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Treneri Dinama i Rijeke najavili su odgođenu utakmice 23. kola Prve HNL koja se sutra igra na Rujevici od 17 sati. Susret se trebao odigrati 25. veljače kada odgođen je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Mario Cvitanović ranije je odradio press konferenciju, a Matjaž Kek pred novinare je stao nešto kasnije popodne.

SOUDANI PROPUŠTA DERBI NA RUJEVICI? ‘Imali smo problema, a Gavranović se posebno pripremao za ovaj susret’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš cilj u ovoj utakmici je doći do pozitivnog rezultata"

"Nije prošlo toliko vremena da bi se nešto bitno promijenilo. Dolazi lider prvenstva i time raste motiv i želja da dođemo do pozitivnog rezultata. Naš cilj u ovoj utakmici je doći do pozitivnog rezultata", rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, uoči ogleda protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravi izazov za Rijeku

Rijeka je posljednjem kolu slavila protiv Lokomotive, a Kek smatra da je ovo pravi izazov za njegovu momčad u ovom trenutku.

"Budući da najave kažu kako će teren i vrijeme biti dobri, očekujem kvalitetnu utakmicu. Problema imaju Sluga, Pavičić i Bradarić pa ćemo vidjeti kako će to izgledati do sutra", izjavio je Kek na press konferenciji za medije. "Dinamo je prvi slavio na Rujevici, ali neke serije ne mogu ići unedogled. Bilo je očekivano da ćemo jednom izgubiti na Rujevici. Nova utakmica, ovo je prilika da se stvari poslože", ustvrdio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo