MATJAŽ KEK NAKON VELIKOG SLAVLJA: / 'Pobjeda je možda mogla biti uvjerljivija'

Nakon velike pobjede Rijeke nad rivalom iz Splita Hajdukom, oba trenera su iznijela svoje viđenje utakmice. Naravno, riječki stručnjak Matjaž Kek je bio zadovoljniji.

18.2.2015.
20:30
VOYO logo

"Bili smo bolji, dominirali smo i zasluženo slavimo. Digli smo nivo igre za još jednu višu razinu, onako kako smo željeli, a sada je na nama da kvalitetnim treninzima još napredujemo. Derbi je bio korektan na igralištu te na tribinama što me raduje. Pobjeda je možda u nekim trenucima mogla biti još uvjerljivija, ali... Kada dobijete 3:0 Hajduka, onda samo mogu čestitati igračima. Odigrali su pošteno i... Kvalitetno", objašnjava Kek za Sportske novosti.

Hari Vukas je samo kogao čestitati Matjažu Keku na uvjerljivoj pobjedi. Rijeka je apsolutno dominirala u svim aspektima igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Rijeci, bili su mnogo bolja i kvalitetnija momčad što se zorno vidjelo na terenu. Imali su sjajno otvaranje, a nama je smušeni, rastreseni početak raspršio sve ideje vezane za nastavak igre. Nit' smo bili tečni nit' opasni prema naprijed. Još jednom, čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi", objašnjava Vukas.

Koje su to ideje bile u utakmici koje niste realizirali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli smo iz čvrstog bloka brzo izlaziti prema naprijed, ali kada dobijete dva gola u deset minuta, onda sve pada u vodu. Prvi pogodak je za Riječane bio pomalo sretan, za nas nesretan. Nismo uspjeli povezati konce tijekom svih 90 minuta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo