ODLAZAK S OTOKA SVE BLIŽI / Mateo Kovačić se nudi talijanskom gigantu, već je bio na sastanku s ključnim ljudima: 'On želi napustiti Chelsea...'

Image
Foto: profimedia.hr

Kovačić je ranije u karijeri igrao za milanski Inter

13.3.2023.
16:58
profimedia.hr
VOYO logo

Chelsea je u siječnju rekordno potrošio, kupovalo se luđački, a novi vlasnik Todd Boehly je pokazao da mu nije strano kupovati. Na ljeto su dovedeni Gabriel Slonina, Marc Cucurella, Carney Chukwuemeka, Kalidou Koulibaly, Raheem Sterling Wesley Fofana, a na zimu se ta lista samo proširila. Došao je Enzo Fernandez u rekordnom transferu Premier lige za 121 milijuna eura, došao je Mihajlo Mudryk za 70 milijuna eura, Benoit Badiashile za 38 milijuna eura, Noni Madueke za 35, Malo Gusto za 30, Andrey Santos za 12,5, David Datro Fofana za 12 te Joao Felix, koji je došao na posudbu za koju je Chelsea iskeširao 11 milijuna eura.

Trošilo se ludo, a čini se da je sada došlo vrijeme i za prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom Fernandeza postalo je sve jasnije da u Chelseaju više na računaju na našeg Matea Kovačića te se Hrvat spominjao kao jedan od igrača koji će napustiti Stamford Bridge.

Kovačiću će krajem sezone biti 29 godina, dokazan je igrač te bi Chelsea na njemu mogao poprilično zaraditi. I ESPN je nedavno potvrdio da bi hrvatski veznjak mogao napustiti Chelsea, ali su istaknuli kako je "Kova" na listi igrača za koje će Chelsea poslušati ponude drugih, ali ih neće prodavati pod svaku cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Milano

Čini se da se i sam Kovačić pomirio s odlaskom iz Chelseaja pa je tako sada iz Italije stigla vijest da se Mateo u Londonu sastao s direktorima Milana, Paolom Maldinijem i Fredericom Massarom.

"Bivši igrač Real Madrida i Intera ponudio se Milanu jer želi napustiti Chelsea na kraju sezone. Volio bi se vratiti u Milano nakon što je godinama igrao za Inter", objavio je talijanski portal Pianeta Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je u karijeri igrao za zagrebački Dinamo, talijanski Inter, španjolski Real Madrid i Cheslea. Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo