Udarac za Hrvata: Kovačić iz novina doznao zašto zašto sjedi na klupi

Milanski nogometni klub Inter prosuo je ove nedjelje bodove u domaćem susretu 14. kola talijanske Serie A protiv Sampdorije odigravši 1:1.

2.12.2013.
9:19
VOYO logo

Inter je vodio od 18. minute prvog poluvremena, a dva boda iz džepa izbio mu je Brazilac Renan, kojem je to bio prvi pogodak u dresu Sampdorije. Trener Walter Mazzarri nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, a o njoj je, pa i igri našeg Matea.

Kovačića, govorio na konferenciji za novinare nakon utakmice. Bili ste brojčano slabiji u sredini terena. Stavio sam Kovačića, jer sam želio svježinom dovršiti posao. Kovačić je trebao stvoriti dodatan pritisak na suparničku zadnju liniju, no u defanzivi nije bio na željenoj razini. Mnogo je igrača danas odigralo slabo. Mladi se igrači još uvijek moraju priviknuti na Interovu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić uvijek ulazi s klupe u važnim trenucima, ali nikada ne napravi prevagu. Zašto? Kada radite s igračem koji ima 19 godina, morate ga učiti da radi jednostavne stvari. Tako će najbolje napredovati u svojoj igri. Kada će biti 100 posto spreman za igru prema naprijed i u obrani, onda će dobiti priliku i od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nepotpunog 14. kola Serie A Inter zauzima četvrto mjesto prvenstvene ljestvice s 27 bodova na svom kontu, 10 manje od vodećeg Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo