'Je li on muškarac koji se mijenja u ženu ili žena...?'

Zajedničkim priopćenjem Marseille i Joey Barton su se ispričali Thiagu Silvi zbog uvredljivih komentara koje je engleski nogometaš uputio brazilskom braniču PSG-a putem Twittera...

4.4.2013.
10:38
VOYO logo

"Olympique Marseille i Joey Barton žele se ispričati Thiagu Silvi i njegovom klubu na neprikladnim izjavama koje je engleski nogometaš dao putem društvenih mreža u proteklih 36 sati. Jutros je menadžment kluba zatražio Joeya Bartona da prekine polemiku s brazilskim braničem", stoji između ostalog u priopćenju Marseillea.

Kako je uopće došlo do problema između Bartona i Thiaga Silve? Naime, zločesti dečko engleskog nogometa, koji u Marseilleu igra na posudbi iz QPR-a, okomio se na Silvu i nazvao ga je "pretilom tetkicom" nakon što se prethodno Brazilac na press-konferenciji dotaknuo njega samoga zbog pogrdnih komentara na suigrače mu, kako iz reprezentacije, tako i iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima jedan engleski igrač Marseillea, ne mogu se sjetiti njegovog imena, koji je rekao loše stvari o Neymaru i brazilskom nogometu, kao i o Beckhamu i Ibrahimoviću. Zato jer nitko ne priča o njemu čini mu se zabavnim kritizirati velike igrače kako bi ljudi znali da postoji", rekao je Silva za L'Equipe.

"Imam dva pitanja za Thiaga Silvu. Prvo, da li govoriš o meni na svojoj press-konferenciji uoči utakmice PSG-a i Barcelone? Vrlo čudno. Drugo, da li je tvoj izgled stanje prije ili poslije operacije? Muči me u kojem smjeru to ide. Da li je on muškarac koji se mijenja u ženu ili žena koja se mijenja u muškarca? Ne mogu shvatiti", napisao je Barton na svom Twitter-profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog cijele situacije iz PSG-a su Bartonu zaprijetili tužbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo