MARKO ROG VIŠE NIJE IGRAČ DINAMA! / Zvijezda Modrih sve dogovorila s Napolijem i otputovala u Italiju

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Marko Rog više nije igrač Dinama!

27.8.2016.
20:14
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Saga oko prelaska Marka Roga iz Dinama u Napoli je konačno završena! Rog je sve dogovorio s viceprvakom Italije i sad mu slijede one formalnostii, liječnički pregled i službeni potpis ugovora s Napolijem. Ugovor će biti potpisan na pet godina, a klub je potvrdio dogovor Dinama i Roga s Napolijem na svojim službenim stranicama.

JE LI MARKO ROG BLIZU ODLASKA IZ DINAMA?!: ‘Da istina je, Napoli je pokazao najveći interes za mene’

Transfer s bonusima iznosi 18 milijuna eura

Dogovorena je i Rogova godišnja plaća koja će iznositi 1,3 milijuna eura. Dinamo će za transfer Roga dobiti 16,5 milijuna eura, a ne 13.5 milijuna, za koliko se proteklih dana pisalo da će otići. Dogovoren je i bonus od 1,5 milijuna eura, tako da ukupno vrijednost transfera iznosi 18 milijuna eura! Marko je u Napulj otputovao u subotu i uživo će prisustvovati utakmici Napolija i Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala Dinamu, navijat ću njih'

"Jako sam sretan što odlazim u veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane nije mi lako otići iz Dinama i Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastičan uspjeh. Svojim sada već bivšim igračima želim puno sreće u nastavku sezone", rekao je Rog i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se mene tiče, jedva čekam priključiti se novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba - Napolija".

Dinamo se zahvalio na svemu što je Marko dao za njih u plavom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IGRAČ BEZ KOJEG MAMIĆ NIJE MOGAO I NIJE HTIO: ‘Jedni smo od favorita na Euru, možemo daleko’

Rasprodaja u Maksimiru

Tako se nastavila rasprodaja Dinamovih dragulja. U Maksimirskoj 128 su nakon Mamićeve ere u klubu ostali bez Pjace (Juventus 23 milijuna eura), Brekala (Wolfsburg, 6 milijuna eura), Taravela (Gent, milijun eura) i sad Roga (18 milijuna). Eduardo također odlazi, ali se još ne zna za koje novce. Sve u svemu, u Maksimiru traje ozbiljna rasprodaja, kakva nikad nije viđena u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo