U KOLOVOZU TEŽAK RASPORED / Marko Livaja nakon velikog trijumfa: 'Ne smijemo izgorjeti u ovom ludilu'

Image
Foto: PIXSELL

Reakcije najboljeg igrača Bijelih nakon pobjede Hajduka nad Dinamom 2-1 u Maksimiru

22.7.2023.
10:01
PIXSELL
VOYO logo

Počela je nova sezona HNL-a, a na premijeri prvenstva i u najvećem hrvatskom derbiju nogometaši Hajduka su nakon preokreta, na maksimirskom stadionu, svladali Dinamo 2-1 (0-1).

Image
OČAJ NAKON DERBIJA /

Navijači Dinama nakon poraza: 'Sada je sve 'transparentno' osim rezultata. Rijeka je najozbiljniji kandidat za prvaka'

Image
OČAJ NAKON DERBIJA /

Navijači Dinama nakon poraza: 'Sada je sve 'transparentno' osim rezultata. Rijeka je najozbiljniji kandidat za prvaka'

Dinamo je poveo u 35. minuti kada je strijelac bio Bruno Petković. Preokret je uslijedio u nastavku susreta. Marko Livaja je izjednačio u 74. minuti, dok je Rokas Pukštas u 93. zabio za 2-1 i pobjedu Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije junaka pobjede

Najbolji igrač Hajduka Marko Livaja nakon utakmice je rekao: "Mislim da nismo odigrali neku našu odličnu utakmicu, branili smo se OK, nisu nam stvarali velike šanse, ali su dominirali. Ali mislim da smo bili koncentrirani, znali smo što želimo i trud nam se na kraju isplatio. Ali, tek je prvo kolo, lijepo je kad pobijediš svog najvećeg rivala. Ima do kraja još 35 kola, nećemo raditi euforiju, no uvijek je lijepo kad pobijediš Dinamo“, kazao je Livaja i dodao:

Image

„Igrali smo s njima prije sedam dana, izgubili Superkup koji je bitan jer se igralo za trofej. Došli smo danas ne izgubiti. Borili smo se i na kraju nas je malo pogledala i sreća te idemo kući s tri boda. Bitno je da ispunimo sve naše ciljeve koje nam je klub zadao. Moram naglasiti da samo u Superkupu igrali bolje i stvarali više šansi, ali to je nogomet. Kad igraš lošije dobiješ, kad igraš bolje i stvaraš šanse, ne dobiješ. Zato je gušt i igračima i navijačima pratiti nogomet.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na navijače i budućnost:

„Naši navijači su bili s nama kao uvijek, bili su uz nas kada smo završili prvenstvo dva-tri mjeseca prije kraja. Na kraju smo im se odužili s Kupom. Podršku uvijek imamo, sto posto su uz nas. Ali sigurno, Rijeka je bitna utakmica, igramo kući, vjerojatno će biti pun stadion, svi će željeti pobjedu. Moramo biti maksimalno fokusirani, ne trebamo izgorjeti u svom tom ludilu. Kolovoz je jako težak, imamo dosta utakmica, moramo biti pametni, a mislim da imamo dosta iskusnu momčad koja će to uspjeti premostiti.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo