Mandžukić doživio peh koji će pamtiti cijeli život!

Mario Mandžukić zaista nije imao sreće ovih dana.

26.4.2013.
8:35
VOYO logo

Sreća se preko noći okrenula. Mario Mandžukić bio je slavljen kao najbolji strijelac Bayerna ove sezone, imao je sigurno mjesto u vrhu napada ponajbolje nogometne momčadi svijeta, a onda ga je jedan prevarantski potez braniča JuventusaGiorgija Chiellinija, koštao nastupa u najvećoj utakmici njegove karijere.

Bio je to peh koji će ga pratiti cijeli život, jer pobjeda Bayerna protiv Barcelone od 4:0, u grotlu slavne minhenske Arene, iskustvo je koje se dogodi jednom u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, umjesto da zaigra u vrhu napada, Mandžo je zbog glume talijanskog braniča i dobivenog žutog kartona tu povijesnu utakmicu gledao s tribine, a njegov najveći konkurent u momčadi, Mario Gomez, srušio je te večeri Bayernov europski rekord za sva vremena.

Iako je baš Gomez do utorka navečer često sjedio na klupi i čak zbog toga najavljivao odlazak iz Bayerna već ovoga ljeta, sreća se u jednoj večeri okrenula. U utakmici protiv Barcelone Gomez je postao najbolji Bayernov strijelac svih vremena u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gomezov gol za 2:0 protiv Barcelone u 49. minuti, bio je njegov 23. u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, čime je prestigao slavnog Brazilca Giovanea Elbera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski je napadač između 1997. i 2003. godine za Bayern zabio 22 gola u Ligi prvaka. Zanimljivo, Gomez je posebna prijetnja za protivnike na travnjaku Allianz Arene. Naime, 14 od posljednjih 15 golova u LP postigao je upravo ondje.

U svakom slučaju, Gomez je opet u igri, a tko će dobiti priliku u vršku napada u uzvratu na Camp Nou možemo samo nagađati. Trenutno se između dva Bayernova Super Marija vodi - mrtva utrka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo