Mandžukić: 'Kad sam pročitao tu vijest, presjeklo me'

'Nisam mogao vjerovati da čitam kako je taj dobričina i uvijek vedar čovjek zauvijek otišao. Šokirao sam se.

4.5.2013.
12:53
VOYO logo

Mario Mandžukić u Bayernu proživljava najljepše dane svoje karijere, a jutro nakon trijumfa na Camp Nou i izbacivanja Barcelone iz Lige prvaka šokirala ga je vijest o smrti Ivana Turine.

"Kad sam pročitao tu vijest, presjeklo me! Nisam mogao vjerovati da čitam kako je taj dobričina i uvijek vedar čovjek zauvijek otišao. Šokirao sam se. Sada dok vam pričam prolaze me trnci jer Ivan je dio svih nas koji smo imali sreću upoznati ga i družiti se s njime. Takav pozitivac, odlično raspoložen tip koji bi u najtmurnijem danu odmah u svlačionici unio živost i zafrkanciju, olakšao atmosferu, pravi veseljak. Kad god bi dolazio govorili smo 'sada će biti smijeha'. Oko njega je uvijek bilo smijeha i to je jedan od razloga zašto smo ga svi voljeli. Ne, nikad se nije žalio ni na što, a kamoli na zdravstvene tegobe", izjavio je Mandžo za Sportske novosti i vratio se na čarobnu večer u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je sve čarobno, od stadiona, ambijenta, od velikog protivnika do naše dominacije. Igrali smo izvanredno, točno onako kako je trener odredio i procijenio da je potrebno kako bismo osigurali finale. I još je svatko od nas dao nešto više. Nismo imali ni zrno sumnje da ćemo izboriti London. Jedva čekam da počne finale i o tome mislim samo pozitivno! Od kad znam za sebe, odnosno od kad ganjam loptu, uvijek sam maštao jednog dana doživjeti neko finale europskog natjecanja, na Wembleyju! Sada se to ostvaruje i valjda me nogomet nagrađuje što mu sve podređujem i pošteno dajem maksimume. U Londonu ću, uvjeren sam, biti još bolji i dati još više", tvrdi Mandžo, koji je komentirao i mogući dolazak Roberta Lewandowskog.

"Svaki sjajan igrač samo je plus za Bayern. Lewandowski je odličan napadač i svaki takav je dobrodošao jer nas sve čini još jačima. Dakako da se konkurencije ne bojim i spreman sam na borbu da zadržim trenutnu poziciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo