Nije se mogao prestati smijati kad je čuo Mamićevu provalu!

U svom novom obraćanju naciji Zdravko Mamić se ponovno dotaknuo Hajduka. Pozdravio je ideju da klub s Poljuda preuzme strani investitor i po tko zna koji put izvrijeđao upravu Bijelih. Za Sportski.

1.7.2013.
15:29
VOYO logo

Mamić je Brbiću poručio da mu ne bi na čuvanje ostavio dvije kokoši te dodao:

"Žalosti me način na koji ljudi u Hajduku vode klub. Oni o poslu nemaju pojma. Gdje je to moguće da dioničare Hajduka, koji godišnje vrte milijune eura, te ljude nitko ništa ne pita, niti ičemu o čemu odlučuju. Gradonačelnik govori o referendumu... Pa tako se ne može voditi ulica, a ne grad. Pa, Hajduk je već privatiziran, o njemu odlučuju tržište i dioničari, kakav referendum."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolje je sve nakaradno postavljeno i vi ste nasjeli na to. Stalno te fantomske udruge i pojedince promovirate. Pa oni su gurnuli Hajduk u taj cirkus. Hajduk svake godine mora igrati u Ligi prvaka. Sve ostalo su demagogije."

Uskoro je stigao i odgovor Marina Brbića, koji nam se javio u poslijepodnevnim satima i poslao odgovor prema Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To kako se Mamić ponaša je njegov problem, a ne naš. Ja mislim da je to ipak kompleks toga što on ne može u Maksimir dovesti više od par stotina gledatelja, vjerojatno je tu problem. Možda je ljubomoran na Hajduk kojeg na utakmici s Istrom gleda 20.000, jel? A što se tiče dioničara Hajduka koji kao ne odlučuju, ja bih spomenuo dioničare Dinama, koji, koliko znamo, i ne postoje. Koga se u Dinamu pita kako voditi klub?", izjavio je Brbić za Sportski.net.

Uvrede su išle i na vaš račun osobno, Mamić vas je prozvao nesposobnim, rekavši doslovno 'Brbiću ne bi ostavio dvije koki na čuvanje'. "Ha-ha-ha-ha, pa neka se on ipak malo zagleda u svoj kokošinjac. Ha-ha-ha, a dobar je, pitajte ga samo jesu li to kokoši nesilice ili neke druge...", nije se Brbić mogao prestati smijati kad je čuo za Mamićevu provalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kakvim ste inače odnosima s Mamićem? Popričate li inače normalno ili...? "Ma mi smo bili u normalnim odnosima, nisam s njime nikada imao problema i čudi me taj njegov istup, ali već je više puta do sada pokazivao tu sklonost. Neka se bavi svojim biznisom i neka nas pusti na miru. Ponavljam, mislim da je njegov najveći problem ljubomora na navijače Hajduka. On može pričat o svojim basnoslovnim novcima, koji su, vidjeli smo već više puta, napuhane brojke, ali neka priča. Ne znam, možda želi malo više publike u maksimiru ove subote na superkupu, pa diže atmosferu, možda je to razlog", zaključio je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo