Odlične vijesti za Marija Mandžukića

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić vjerojatno nije mogao biti zadovoljan načinom kako je završio, u svom klubu minhenskom Bayernu, kalendarsku 2012. godinu.

10.1.2013.
14:06
VOYO logo

Igrao je Mandžukić ispod razine s početka godine, no to je bilo i očekivano jer je u prva dva-tri mjeseca sezone bio najbolji igrač Bayerna i zabijao je kao na tekućoj vrpci. No, osam utakmica u svim natjecanjima na kraju kalendarske prošle godine, bez pogotka, činila su nervoznima gotovo sigurno sjajnog hrvatskog reprezentativca. "S posebnim intezitetom i možda žešće od svih ostalih trenutačno trenira Mandžukić". Tako je napisao Kicker, a i na osnovi viđenoga u prijateljskom ogledu Bayerna i Schalkea u Dohi, u kojem su Bavarci slavili sa čak 5:0. U tom je ogledu Mandžukić postigao dva pogotka, te je iznudio jedanaesterac. "Razlog zašto smo ovako žestoko krenuli u pripreme za nastavak sezone je činjenica da je Mandžukić krenuo žestoko. Povlači sve za sobom", rekao je sportski direktor Mathias Sammer, dok je trener Jupp Heynckes dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno nisam nikada sumnjao u Mandžukićeve mogućnosti. Dobro je da u momčadi imamo igrača poput njega, teMarija Gomezai Claudija Pizarra. Sva trojica mogu na travnjak ući u bilo kojem trenutku susreta i napraviti razliku. Za mene ne postoji prvi izbor napadača. Svi su jednako dobri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo