ŽIVOT PIŠE PRIČE / Radio na baušteli pa postao heroj Hrvatske: 'Pokazuje što se sve može napraviti s jednim upornim radom'

Image
Foto: Profimedia

Zanimljivo, do rujna prošle godine Pašalić je za nogometnu hrvatsku bio potpuni anonimac

22.6.2023.
9:20
Profimedia
VOYO logo

Marco Pašalić novi je igrač Rijeke, a iako ga klub nije još ni službeno predstavio, odigrao je već prvu utakmicu za novi klub i golom donio pobjedu 2-1 protiv momčadi HUNS-a (Hrvatska udruga 'Nogometni sindikat').

Image
'NIKADA NE ODUSTAJE' /

Dok Hrvatska iščekuje Modrićevu odluku, otkriven njegov plan: 'On sanja naslov s Hrvatskom na Euru'

Image
'NIKADA NE ODUSTAJE' /

Dok Hrvatska iščekuje Modrićevu odluku, otkriven njegov plan: 'On sanja naslov s Hrvatskom na Euru'

Pašalić je inače 22-godišnji bivši mladi reprezentativac koji na Rujevicu stiže nakon što mu je istekao ugovor s Borussijom Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka još uvijek nije objavila detalje ugovora s Pašalićem, tek su na društvenim mrežama objavili video dobrodošlice.

Zanimljivo, do rujna prošle godine Pašalić je za nogometnu hrvatsku bio potpuni anonimac, a ovaj 22-godišnji krilni ofenzivac je prije dvije godine debitirao za prvu momčad Borussije Dortmund i to protiv Bayerna u Superkupu i preko noći postao obećavajuća priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je u intervjuu za Socrates Magazin otkrio kako je 2018. godine radio na baušteli, a objavio je i selfie s prijateljem Marijom Šubarićem, također mladim hrvatskim nogometašem koji igra za Augsburg. Nakon što je to izjavio, mnogi nisu vjerovali u tu priču. Tada je objavom na Instagramu potvrdio tu priču.

Image
Foto: Instagram/Marco Pašalić

U rujnu prošle godine postao je heroj mladih Vatrenih nakon što je zabio odlučujući jedanaesterac u šestoj seriji raspucavanja protiv Danske i tako poslao U-21 reprezentaciju na Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvije godine Nikola Jurčević nam je govorio o njemu: "U svakom slučaju je to jedna lijepa priča i pokazuje što se sve može napraviti s jednim upornim radom, s velikom ambicijom i da jednostavno dečko koji je vjerojatno, kako su mu roditelji tamo otišli trbuhom za kruhom, i on je bio u svom nekom mentalitetu jednog velikog borca i kao takav je radio i takve poslove na baušteli, a paralelno s tim igrao nogomet. Velika je nagrada za njega što je došao u sustav hrvatske reprezentacije i vrlo jedan pozitivan primjer što znači biti uporan i na takav način doći na nogometnu scenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo