MNOGI ĆE SE POBUNITI NAKON OVE IZJEVE O MODRIĆU / Zvijezda Reala iznijela vrlo zapaljivo mišljenje o Luki i još dvojici svojih suigrača

Image
Foto: Profimedia

Pitanje koje mnoge zanima je koliko će još dugo trajati ovaj trojac

9.2.2022.
12:54
Profimedia
VOYO logo

Casemiro-Kroos-Modrić ili Iniesta-Xavi-Busquets. Ovo je jedna od onih vječnih nogometnih dilema na koje nema pravog odgovora. I Realov i Barcin trojac obilježili su jednu nogometnu eru i osvojili sve što su mogli. Stoga je dosta zapaljivo govoriti o ovoj temi. Jasno je da će pristalice ponosa Katalonije stati iza svojih legendi, baš kao i pristalice Kraljevskog kluba. Ista je stvar i s dilemom Messi-Ronaldo. Uvijek kad se netko usudi reći svoje mišljenje o ovoj temi ona glasno odjekne. Tako je glasno odjeknulo i mišljenje zvijezda Reala Marca Asensija na temu iz prve rečenice teksta.

"Različiti su to stilovi nogometa i načini igre. Nema ih smisla uspoređivati, ali ja bih ipak odabrao ovaj Realov trojac. Čini mi se da su Modrić, Kroos i Casemiro svakom godinom sve bolji. Ta će vezna linija ostati zapamćena u povijesti Reala", rekao je u razgovoru za Cadena Ser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se i Casemiro

Brazilac Casemiro pak osvrnuo se na svoju suradnju s Hrvatom i Nijemcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne moramo se niti gledati da bi znali gdje se tko nalazi. Znamo što moramo napraviti. Ne razgovaramo puno na travnjaku., jedan pogled nam je dovoljan. Nadopunjujemo jedan drugog. jedan ima ono što drugi nema. Tijekom godina povezali smo se na poseban način. Veže nas nevjerojatno prijateljstvo, prekrasno i bogato, a iz njega proizlazi kemija na terenu. Mi smo prijatelji i uživamo igrati zajedno", dodao je Casemiro.

Image
KAKVA ČESTITKA /

Djevojka Modrićevog suigrača oduševila za Božić, svi se pitaju tko je ova ljepotica

Image
KAKVA ČESTITKA /

Djevojka Modrićevog suigrača oduševila za Božić, svi se pitaju tko je ova ljepotica

Pitanje koje mnoge zanima je koliko će još dugo trajati ovaj trojac prije nego što se raspadne. Kako stvari stoje sigurno još idući sezonu jer se očekuje da će Modrić (36) uskoro potpisati novi jednogodišnji ugovor. Ako se njega pita, stvari stoje malo drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kad će trajati

"Ne znam, doista ne znam do koje dobi ću moći igrati. Možda do 40. godine, manje više. Vidjet ćemo. Trebam ići polako i uživati u onome što radim. Fizički se osjećam dobro, što je bitno, a isto tako i mentalno", izjavio je 36-godišnji Modrić u Madridu tijekom predstavljanje jedne društvene aplikacije.

Rekao je i da još uvijek ne zna čime će se baviti kada okonča karijeru profesionalnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam osoba koja puno razmišlja o budućnosti, volim živjeti u sadašnjem trenutku te ići korak po korak. Osjećam se dobro i uživam igrajući nogomet, a u mojim godinama je teško reći koliko će to još trajati", izjavio je.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo