PREDIVAN POKLON NA BOŽIĆ / Hrvatski reprezentativac uvršten u najbolji sastav Europe: 'Inter bez njega ne bi bio prvi na tablici'

Image

Piše i da trener Intera očajno želi novi ugovor za veznjaka koji je ključni igrač lidera talijanskog prvenstva

25.12.2021.
15:54
VOYO logo

Portal Goal objavio je najbolji sastav dosadašnjeg dijela europske sezone, a u njega je uvrstio i hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Na gol su stavili Thibauta Courtoisa iz Real Madrida, dok je u obranu smjestio Trenta Alexander-Arnolda (Liverpool), Rubena Diasa (Manchester City), Nica Schlotterbecka (Freiburg) i Joaoa Cancela (Manchester City).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATI POD POVEĆALOM /

Trener Intera javno rekao što očekuje od Brozovića i Perišića i poslao jasnu poruku vodstvu kluba

Image
HRVATI POD POVEĆALOM /

Trener Intera javno rekao što očekuje od Brozovića i Perišića i poslao jasnu poruku vodstvu kluba

Brozović s najboljima u veznom redu

U veznom redu nalaze se Aurelien Tchouameni (Monaco) i Marcelo Brozović (Inter), krilna mjesta zauzimaju Mohamed Salah (Liverpool) i Kylian Mbappe (PSG), dok su u vrh napada postavljeni Robert Lewandowski (Bayern) i Karim Benzema (Real Madrida).

Naveli su i nekoliko igrača koji zaslužuju pohvale za svoje igre u ovoj sezoni, a kojih nema u najboljoj postavi. Istaknuto je i ime hrvatskog kapetana Luke Modrića koji igra sjajno u Real Madridu, kao i imena Cristiana Ronalda (Manchester United), Tonija Kroosa (Real Madrid), Dioga Jote (Liverpool) i ostali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne bi bili prvi na tablici bez njega'

Za svakoga igrača naveli su i zašto su ga odabrali u najboljoj postavi. U opisu Brozovića piše da trener Intera Simone Inzaghi očajno želi novi ugovor za veznjaka koji je ključni igrač lidera talijanskog prvenstva.

"Trener Intera Simone Inzaghi očajno želi da Marcelo Brozović potpiše novi ugovor i lako je razumjeti zašto. Igrač koji je bio kritiziran zbog nedostatka kontinuiteta i discipline sada se smatra najboljim veznim igračem Serie A zbog svog nevjerojatnog rada i izvrsne distribucije. U suštini, nijedan vezni igrač ove sezone nema više točnih pasova od hrvatskog reprezentativca (1681), računajući sva natjecanja, a on pri tom pokriva nevjerojatne količine terena u svakoj mogućoj utakmici. Jednostavno, Inter ne bi bio prvi na tablici bez Brozovića, ključnog zupčanika u stroju. Ako Inter ne dogovori novi ugovor uskoro, za očekivati je da bi netko poput Antonija Contea iz Tottenhama mogao poslati poziv u siječnju", napisali su iz Goala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozovićev ugovor s Interom traje do 30. lipnja sljedeće godine, a prvak Italije je kao prioritet odredio da se s hrvatskim veznjakom mora obnoviti suradnja.

Brozović je prvo tražio sedam milijuna, a Inter je nudio znatno manje. Dogovor je na kraju postignut. Reprezentativac Hrvatske će potpisati ugovor do lipnja 2025., a godišnje će zarađivati 6 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo