BRAVO, MAJSTORE / Tako se to radi! Veličanstveni Brozović u devet minuta pokazao svoju magiju; Zabio, pa asistirao

Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozović briljirao je danas i pokazao zašto je elitni veznjak hrvatske nogometne reprezentacije

30.12.2023.
21:25
Profimedia
VOYO logo

Marcelo Brozović je u subotu u razmaku od devet minuta prvo zabio pa onda i asistirao na gostovanju svog Al Nassra kod Al Taawona, u 19. kolu saudijskog prvenstva.

Hrvatski reprezentativac, elitni veznjak čeličnih pluća, prvo je u 26. minuti realizirao čistu šansu nakon krasne akcije gostujućih igrača, a onda je u 35. preciznim ubačajem iz kornera pronašao strijelca Aymerica Laportea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOBIO JE ŠTO JE TRAŽIO /

Marcelo Brozović postaje suigrač Cristianu Ronaldu: Zaradit će 100 milijuna eura

Image
DOBIO JE ŠTO JE TRAŽIO /

Marcelo Brozović postaje suigrač Cristianu Ronaldu: Zaradit će 100 milijuna eura

Brozoviću je ovo bio drugi pogodak u posljednje tri utakmice te ukupno treći od dolaska u Al Nassr. Što se asistencija tiče, ovo mu je bila četvrta u svim natjecanjima u dresu kluba iz Saudijske Arabije.

Od kad je Marcelo otišao put Saudijske Arabije, njegova kvaliteta igre nije pala, kako su neki to mislili, nego Marcelo i dalje pokazuje zašto bi ga svatko htio imati u svojoj momčadi. Idemo redom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Al Nassra uspješno su odradili gostovanje u 19. kolu prvenstva Saudijske Arabije, slavili su 4-1 kod Al Taawona. Jedan od najboljih igrača utakmice bio je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Al Taawon je poveo u 13. minuti pogotkom El Mahdiouija, a potom je na scenu izašao Brozović. Nakon odlične asistencije Talisce sam je pred suparničkog golmana istrčao Brozović i izjednačio u 26. minuti. Samo osam minuta kasnije Brozović je asistirao, a Aymeric Laporte je zabio za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Nassr je tri boda osigurao u 50. minuti kada je Portugalac Otavio zabio za 3-1, a sve je zaključeno golom Cristiana Ronalda koji je u 92. postavio konačnih 4-1.

Brozović je postigao drugi prvenstveni pogodak za Al Nassr, a uz to je još jednom poentirao u azijskoj Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici prvenstva Saudijske Arabije vodi Al Hilal koji je skupio 53 boda, dok Al Nassr ima 46 bodova.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo