MARCA / 'Ancelotti je razgovarao s Modrićem kako bi izbjegao sukob'

Image
Foto: Profimedia

Carlo Ancelotti opet je porazgovarao s Lukom i Kroosom i objasnio im što ih čeka u ovoj sezoni, kakve su im uloge, tj da će imati manju minutažu zbog smjene generacije

27.8.2023.
15:13
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije sretan zbog svoje minutaže u tekućoj sezoni, budući da je, zajedno s Kroosom, završio na klupi.

Image
OTKRIVENO /

Pozadina slučaja koji je naljutio Ancelottija: 'Da mu Modrić nije rekao, Rodrygo ne bi pucao penal'

Image
OTKRIVENO /

Pozadina slučaja koji je naljutio Ancelottija: 'Da mu Modrić nije rekao, Rodrygo ne bi pucao penal'

Image

"Carlo Ancelotti razgovarao je s Modrićem i Kroosom iz poštovanja", stoji u naslovu Marce koja ističe u tekstu da su "Kroos i Modrić izgubili na važnosti u prvih 11 Reala" te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Kroos i Modrić u prvih 11 Real Madrida imaju još puno toga za reći, baš kao što im je trener rekao. Carlo Ancelotti savršeno poznaje nogomet. Za šifre u svlačionici zna još od igračkih dana", piše španjolski autor i dodaje:

"Ancelotti je želio izbjeći potencijalne sukobe, zbog čega je razgovarao s obojicom. Oni će imati priliku, kao što je trener rekao. Real je u tranziciji. Ancelotti razumije nogomet, zna kako funkcioniraju odnosi u svlačionici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Španjolski novinar tvrde da je Ancelotti već u ljeto 2022. na turneji u Los Angelesu rekao Kroosu, Casemiru i Modriću da će možda morati podijeliti minute s igračima poput Tchouamenija, Valverdea i Camavinge.

No, kako je Casemiro ubrzo nakon razgovora otišao u United, otvorio se dodatni prostor za Modrića i Kroosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ancelotti je ponovio razgovor s njima uoči ove sezone", navodi Marca.

Toni Kroos i Luka Modrić oplemenili su i krojili igru ​​Real Madrida posljednje desetljeće. Oni su bili odlučujući u uspjesima bijelog kluba i žele tako i dalje. Besprijekorni su profesionalci. Oni su od prvog dana shvatili što je i znači madridski klub. Obnovu su zaslužili onim što su učinili tijekom protekle sezone. Nisu tražili nagradu nego priznanje. Rečeno, (ne)učinjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Ancelotti je inzistirao na smjeni generacija, ali im je jasno dao do znanja da će oni i dalje imati svoju ulogu unutar momčadi, pogotovo kada će igrati dvije utakmice tjedno. Takva situacija nijednom nogometašu nije laka. Čini se da je sve pod kontrolom, ali stvari se mogu promijeniti. Ancelotti je želio sve razjasniti i pokazati im da su mu potrebni u drugačijim ulogama", dodaje Marca.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo