cirkus 'malog zelenog' / Maradona nastavio show sa SP-a: imenovan predsjednikom Dinama pa se ulicama Bresta vozio u oklopnom vozilu

Image
Foto: AP Images

Prema dostupnim informacijama, Maradona neće biti "klasični" predsjednik, već će raditi na promidžbi i u akademiji za mlade igrače

17.7.2018.
18:04
AP Images
VOYO logo

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta Diego Armando Maradona opet je uzburkao javnost nakon što je u utorak postao predsjednikom Dinama iz Bresta, a potom se ulicama tog bjeloruskog grada vozio u oklopnom vozilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana nakon završetka SP, kojeg je zbog neuspjeha Argentine zdrastveno jedva preživio, Maradona je osvanuo u Bjelorusiji gdje bi sljedeće tri godine trebao obnašati dužnost predsjednika Dinama iz Bresta, kluba koji je dolaskom investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata osvojio dva nacionalna kupa te izgradio moderni stadion koji može primiti 30.000 navijača.

Prema dostupnim informacijama, Maradona neće biti "klasični" predsjednik, već će raditi na promidžbi i u akademiji za mlade igrače. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona je do travnja ove godine bio trener drugoligaša Fujaira iz UAE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona je tijekom netom završenog SP-a u Rusiji bio doista neukrotiv. Mediji su pisali o njegovim ispadima i neprikladnom ponašanju tijekom cijelog turnira. Tijekom utakmice s Hrvatskom je zaplakao, nakon završetka bila mu je potrebna liječnička pomoć, a tijekom utakmice protiv Nigerije pokazivao je srednji prst svima u publici kad je njegova Argentina zabila pobjednički pogodak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo