MANDŽUKIĆEVO MJESTO JE SIGURNO: / Juventusov trener zna na koga može računati za Sevillu

Image
22.11.2016.
9:03
VOYO logo

Španjolski sastav nakon četiri odigrane utakmice predvodi ljestvicu s 10 osvojenih bodova, dva više u odnosu na današnjeg suparnika koji ima i velike probleme sa sastavljanjem momčadi. Naime, trener Massimilano Allegri na raspolaganju ima samo jednog 'pravog' napadača iz udarne postave - Marija Mandžukića. Gonzalo Higuain i Paulo Dybala na popisu su ozlijeđenih, a sve bi moglo rezultirati pomalo neuobičajenom taktičkom postavom u domaćim okvirima već dulje vrijeme nedodirljive talijanske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najavama uobičajenih 4-3-1-2 ili 3-5-2 doživjet će promjenu.

"Jednostavno je, mogli bi istrčati s trojicom napadača. S obzirom na igrače koje imam Mandžukić će igrati ili sam u vršku napada ili će Cuadrado biti uz njega. A mogao bi Cuadrado i na krilnu poziciju, dok bi drugu zauzeo Sturaro, Alex Sandro ili Kean. Neovisno o formaciji, znamo da ćemo se sučeliti suparniku koji još nije primio niti gol i koji je još uvijek neporažen. Nadamo se da ćemo mi biti ti koji će im prvi zabiti", kazao je Allegri i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači koji su spremni za nastup dovoljno su dobri za dobru izvedbu. Svjesni smo da nam jedino pobjeda donosi prolazak u nokaut fazu natjecanja, dok podjelom bodova to matematički ne bi bilo osigurano."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo