MANDŽUKIĆEV SUIGRAČ REKAO ONO O ČEMU SVI ŠUTE: / Prevareni nogometaš Juventusa progovorio o velikoj nepravdi

Image
Foto: Profimedia, AFP

Hrvat je šutio i progutao knedlu, ali Nijemac je odlučio o svemu javno progovoriti.

4.9.2019.
18:35
Profimedia, AFP
VOYO logo

Hrvatski navijači, kao i mnogobrojne pristalice Juventusa, ostali su konsternirani izostavljanjem Marija Mandžukića s popisa za Ligu prvaka. Ono o čemu se spekuliralo danima na kraju je ipak bila istina, Mandžukić nije potreban treneru Mauriziju Sarriju u nadolazećoj euroakciji, ali uz njega otpisan je i još jedan nekada standardni član prve postave, njemački nogometaš turskih korijena, Emre Can.

Sarri je trener starog kova s modernim i razvijenim sustavom te vrlo decidiranom filozofijom i ako on zaključi da mu netko ne treba jednostavno ga prekriži. To je napravio Mandžukiću i Canu... Hrvat je šutio i progutao knedlu, ali Nijemac je odlučio o svemu javno progovoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U velikom sam šoku. Naš je razgovor trajao minutu i nisu mi dali nikakav razlog. Ljutit sam i uzrujan", rekao je Can nakon što je doznao da neće igrati Ligu prvaka.

Image
Foto: Profimedia, Actionplus

Profimedia, Actionplus

Prevarili ga

Istaknuo je kako je prevaren jer mu nije bilo rečeno da će ishod biti ovakav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvući ću svoje zaključke i razgovarati s klubom nakon što se vratim nakon reprezentativnih obveza. Klub mi je rekao i obećao još nešto prošlog tjedna, a to je da ću igrati u Ligi prvaka. PSG je došao po mene, ali ja sam odlučio ostati u Juventusu. Uvjet je bio da igram u Ligi prvaka. Prekršili su to", rekao je Can.

Potom se još oglasio na društvenim mrežama, ali malo je ublažio retoriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek ću biti zahvalan Juventusu što me je podržavao i bio uz mene dok sam bio ozlijeđen. Iz poštovanja prema klubu i suigračima, čiji mi je uspjeh uvijek bio na prvom mjestu, neću više ništa reći i nastavit ću se boriti na terenu", izjavio je Can.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo