VIDEO: / Nemilosrdni Mandžukić srušio Olića

Nogometaši Bayerna svladali su u pripremnoj utakmici u kineskom Guangzhouu bundesligaškog rivala Wolfsburg s 2:1.

26.7.2012.
17:11
VOYO logo

Naš je napadač zaigrao u prvoj postavi Bayerna, a u 29. minuti je s bijele točke donio prednost najtrofejnijem njemačkom klubu. Prethodno je Wolfsburgov Brazilac Fagner u kaznenom prostoru srušio Thomasa Müllera. Mandžukić je bez oklijevanja uzeo loptu i pogodio donji lijevi kut gola Marwina Hitza, premda je Švicarac bio na lopti.

U 40. minuti je Arjen Robben, nakon odličnog proigravanja Francka Riberyja, prebacio Hitza i povećao Bayernovu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvremenu je Mandžukić ostao u svlačionici, ali na terenu su i dalje bila dvojica Hrvata. Ivica Olić je otpočetka igrao za Wolfsburg protiv svoga donedavnog kluba, a nakon poluvremena mu se u napadu priključio i Srđan Lakić.

Vukovi su u drugih 45 minuta bili bolji, a dobrom su se igrom isticali i naši nogometaši. Lakić je u 65. minuti imao odličnu priliku, ali je njegov udarac obranio Manuel Neuer. Wolfsburg je ipak u samoj završnici uspio ublažiti poraz nakon loše reakcije Bayernove obrane i nesebičnog dodavanja Ashkana Dejagaha za strijelca Vaclava Pilara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo