Bravo, majstore! Novo ogromno priznanje Mariju Mandžukiću

Svi su ove sezone uglavnom u superlativima opisivali ono što je na travnjacima radio hrvatski nogometaš Mario Mandžukić u dresu minhenskog Bayerna, novog prvaka Bundeslige.

15.5.2013.
17:50
VOYO logo

Jedna u nizu pohvala je i ona nogometnog internet-portala Goal.com-a. Naime, ugledni je portal stavio Mandžukića u idealnu momčad sezone u Bundesligi, uz dodatak:

"Mandžukić je bio najbolji od trojice odabranih napadača. Došao je u Bayern da bude zamjena Mariju Gomeza, ali je vrlo brzo Mandžukić potjerao dotičnoga na klupu za pričuve. Postigao je Mandžukić toliko mnogo pogodaka i bio konstantan na klupskom putu prema naslovu prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u najboljoj je momčadi čak šest igrača prvaka Bayerna (Dante, Lahm, Müller, Kroos, Ribery i Mandžukić), dvojica su iz drugoplasirane dortmundske Borussije (Götze i Lewandowski) i trećeplasiranog Bayera (Carvajal i Kieβling), te vratar Hamburga Adler.

Adler (Hamburg) - Carvajal (Bayer), Dante (Bayern), Lahm (Bayern) - Müller (Bayern), Kroos (Bayern), Götze (Borussia Dortmund), Ribery (Bayern) - Mandžukić (Bayern), Lewandowski (Borussia Dortmund), Kieβling (Bayer).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo