HRVAT NA IZLAZNIM VRATIMA J / UVEA? U talijanskim medijima osvanula vijest koja će teško pogoditi napadača

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Allegrijev odlazak mogao bi imati veliki utjecaj na budućnost Hrvata u Torinu

5.6.2019.
15:16
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Promjena na trenerskoj klupi Juventusa mogla bi se direktno odraziti na status Marija Mandžukića u klubu. Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije bio je jedan od omiljenih i ključnih igrača u slagalici Massimiliana Allegrija. No, sada bi na njegovo mjesto mogao doći MaurizioSarri, a s njim i njegov omiljeni napadač. Koji je, inače, službeno igrač Juventusa - GonzaloHiguain.

Najskuplji do dolaska Ronalda

Goal piše da u Sarrijevom projektu zbog toga ne i bilo mjesta upravo za Mandžukića. Hrvat je u travnju potpisao ugovor do ljeta 2021.. Poznato je da ga navijači obožavaju, ali novinar Goala Romeo Agresti tvrdi da sadašnji Clelseajev trener želi neku drugu opciju u napadu, a tu se uklapa Higuain. Pogotovo jer ga Stara dama lako može povući s posudbe iz Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Juventus' Argentinian forward Gonzalo Higuain celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A football match between Juventus and Sassuolo on February 4, 2018 at the 'Allianz Stadium' in Turin. / AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO

Argentinac je 2016. stigao u Torino kao najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Zabio je 55 pogodaka u dvije sezone, ali je postao višak nakon dolaska Cristiana Ronalda.

Prvi dio netom završene sezone igrao za Milan, a su siječnju je prešao na Stamford Bridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo