MANDŽUKIĆ SJAJNO 'OPRAO' SVOJE KRITIČARE: / Riječi hrvatskog napadača su točne i zato vesele još i više

Image
Foto: AFP

Mario Mandžukić je na ovom SP-u postigao pogodak i jednom asistirao

9.7.2018.
9:13
AFP
VOYO logo

Njemu se trud i zalaganje nikad nisu mogli predbaciti. Ako i ne postigne gol (a u Rusiji je pospremio jednog Dancima) ili ako ne asistira (a asistirao je Kramariću u pobjedi protiv Rusije) on će natopiti dres znojem vjerojatno više od ikoga drugoga i zaslužiti pljesak tribina čak i ako završi ogled s nulom u statističkim kolonama od kojih napadači 'žive'. Neumorni Mario Mandžukić prijetnja je svakom obrambenom redu, ali i prvi branič svakog suparničkog napada.

Image
DVOJICA HRVATA U IDEALNOJ MOMČADI 1/4 FINALA: /

Mandžukić uz bok igrača koji postaje veliki kandidat za Ballon d'Or

Image
DVOJICA HRVATA U IDEALNOJ MOMČADI 1/4 FINALA: /

Mandžukić uz bok igrača koji postaje veliki kandidat za Ballon d'Or

Odgovor 'stručnjaku'

"Odakle mi snaga? Nemam pojma, stvarno nemam pojma. Sjećam se da je neki 'stručnjak' prije ovog Svjetskog prvenstva rekao da da to nije onaj stari Mandžukić. Slažem se. I nije. Ovo je neki još bolji Mandžukić, možete mu to slobodno prenijeti. Ma, zapravo, ne trebate, vidi i sam. A odakle mi snaga? Pokušavam uvijek ići do kraja, maksimum za momčad i državu", priznaje Mandžukić, a prenosi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priuštili su hrvatski nogometaši svojim navijačima dramu kroz dosadašnji dio nokaut faze, produžeci i jedanaesterci protiv Danske u osmini finala, potom isto protiv Rusije u četvrtfinalu za plasman među posljednjzadnje četiri reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima snage

"Kako sam proživio? Evo, stomak me još kida. Užas. Ali, koga briga, među četiri smo na svijetu. Neka naša Hrvatska slavi."

Slijedi Engleska, reprezentacija protiv koje se Mandžukić prvi put upisao među strijelce u dresu izabrane vrste. Snage je u Mandžukiću ostalo, u ostalo ne treba sumnjati pa tako niti u ove njegove riječi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo došli već do ovdje, idemo do kraja. I vjerujte, dat ću posljednju kap znoja za finale. I tada nam nitko neće moći zamjeriti, čak i da ne uspijemo. Ali, budite uvjereni da smo spremni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo