MANDŽUKIĆ NOVA ŽRTVA ZLOGLASNOG MILANOVA PROKLETSTVA: / Legendarni Vatreni nije ni sanjao da će ovako završiti priča

Image
Foto: Profimedia

Mandžukić je dočekan raširenih ruku, o njemu se danima pisalo, pratio se svako njegov korak, ali...

16.5.2021.
14:21
Profimedia
VOYO logo

Ne tako davno, još ove zime, Mario Mandžukić bio je na svim naslovnicama talijanskih medija. Najavili su ga kao veliko pojačanje kao možda i ključnu figuru Milana u borbi za naslov, odnosno Ligu prvaka. Mandžukić je dočekan raširenih ruku, o njemu se danima pisalo, pratio se svako njegov korak, ali na predstavljanju, kada je otkrio koji će broj na dresu nositi, mnoge je pristalice Milana naglo uhvatio grč u želucu. Uzeo je "devetku".

Znamo da je to tek puko praznovjerje, mit ili bedastoća čak, ali Milan je klub koji se već godinama muči s takozvanim "proklestvom broja devet". Koji god napadač, a bilo je zaista ekstra klasa, uzme taj broj, ispadne na kraju teško razočaranje. Nosili su ga Fernando Torres, Luiz Adriano, Gonzalo Higuain, Mattia Destro, Alessandro Matri, Krzystof Piatek i još mnogi drugi, a zapravo posljednji koji je imao sreće s "devetkom" bio legendarni Pippo Inzaghi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

AC Milan's Croatrian forward Mario Mandzukic (L) replaces AC Milan's Croatian forward Ante Rebic during the Italian Serie A football match AC Milan vs Sassuolo on April 21, 2021 at the San Siro stadium in Milan.,Image: 607044949, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Odlazi iz Milana

Mandžukić, kao i svi ostali od tada, nije imao sreće i Corriere dello Sport javlja kako će se Milan s njime na kraju sezone gotovo sigurno razići. Legendarni Vatreni dugo je imao problema s ozljedom, a kada se oporavio nikako nije uspio uhvatiti formu.

"Žao mu je jer je i on sam mislio da je u boljem stanju. Ali znali smo vrlo dobro da je njegovo dovođenje rizičan potez. Osjeća se bolje, ali ozljeda je više psihičke naravi", pojasnio je tako Mandžinu situaciju, Paolo Maldini, direktor Milana i klupska legenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je, s druge strane, već počeo tražiti moguća nova pojačanja u napadu jer Zlatan Ibrahimović je prečesto ozlijeđen i ne može odigrati previše minuta, dok Ante Rebić i Rafael Leao nisu baš klasični centarfori golgeteri. Za sada im je na radaru talentirani Dušan Vlahović iz Fiorentine, ali za njega je zainteresiran čitav niz europskih velikana i morat će se isprsiti s ponudom da bi doveli baš njega.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo