Mandzukic obecao navijacima: 'Probat cemo biti bolji u ovim kvalifikacijama!'

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u 20.45 na Maksimiru otvara nove kvalifikacije za EURO 2016. godine u Francuskoj.

9.9.2014.
9:04
VOYO logo

Napadac Hrvatske Mario Mandzukic obecao je uoci susreta upravo to, kako nasi reprezentativci nece podcijeniti Maltu.

"Znamo sto nas ceka, nece biti lako. Necemo podcijeniti nikoga, no svjesni smo svoje snage. Malta ce pokusati sto dulje drzati nulu i cekati svoju sansu iz protunapada, ali mi moramo pobijediti i pokusat cemo sto prije zabiti gol. Imamo kvalitetu i za guste obrane. Uvjeren sam da smo mi ti koji cemo se veseliti", rekao je Mandzukic na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u jedinom pripremnom dvoboju uoci Malte proslog tjedna pobijedila Cipar s 2:0, a mogla je ta razlika biti i veca. Mandzo je sjajno suradivao s Andrejom Kramaricem i zabio oba gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjecam se odlicno. Suradnja s Kramaricem u dvoboju s Ciprom bila je dobra, dobro smo se slagali, ali pokusavam se slagati sa svima. Svi smo bili dobri i moramo tako nastaviti", dodao je Mandzukic, te je ukratko opisao rad u svom novom klubu Atletico Madridu:

"Po dolasku u Madrid shvatio sam zasto je Atletico bio toliko dobar prosle sezone. Oni su prava radnicka momcad, izrazito se radi na fizickoj spremi i snazi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandzukic se jos jednom osvrnuo i na nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Ne bih se previse vracao na Svjetsko prvenstvo. Nismo sretni onime sto smo napravili, znamo da mozemo i moramo bolje, te cemo se probati popraviti u kvalifikacijama za EP. Protiv Cipra smo pokazali da smo na dobrome putu i da imamo lijepu buducnost pred sobom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo