MANDŽUKIĆ NAPUŠTA JUVENTUS? / Hrvat želi posljednji veliki ugovor u karijeri, cijena i destinacija već poznati

Image
Foto: AFP

Nagađa se da talijanski velikan sprema senzacionalan transfer.

21.11.2018.
17:22
AFP
VOYO logo

Prema posljednjim informacijama iz Italije vrlo vjerojatno se bliži rastanak Marija Mandžukića i Juventusa. Tuttosport piše da bi bi bivši hrvatski reprezentativac mogao naputiti Torino na kraju sezone. Ističu da 32-godišnji Hrvat želi ostvariti posljednji veliki ugovor u karijeri što je odmah povuklo priče da bi karijeru mogao nastaviti u Kini.

U Juventusu navodno računaju da bi za njega mogli dobiti između 25 i 30 milijuna eura s obzirom da mu ugovor istječe tek za godinu i pol dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi i Dybala

Nisu to, međutim, jedine vijesti iz Torina. Isti dnevni list ranije je objavio i kako su Bianconeri spremni prodati Dybalu za oko 140 milijuna eura. Zarađeni novac, navode, uložili bi u dolazak Kilyana Mbappea. Nagađa se da Juve želi talentiranog Farncuza pored nejgovog idola Cristiana Ronalda. Također, mišljenje je da prodaja Dybale neće biti dovolja pa u klubu računaju da bi od eventualnog Mandžukićevog transfera ipak prikupili dovoljno sredstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato PSG je pod povećalom Uefe zbog potencijalnog kršenja pravila Financijskog fair playa pa je moguće da će morati šriodati Mbappea ili Neymara. Tu situaciju, ranije je objavljeno, želi iskoristit i Real Madrid. Stoga je jasno da će nadolazeće ljeto biti i više nego zanimljivo kada su u pitanju transferi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo