MANDŽUKIĆ JE PROŠAO KROZ ISTI OVAKAV PAKAO: / Juventus na vrlo ružan način tjera svoju veliku zvijezdu iz kluba

Image
Foto: Profimedia

Juventus je čak nudio 2.5 milijuna eura igraču za raskid ugovora

7.10.2020.
10:13
Profimedia
VOYO logo

Aktualni talijanski prvak, Juventus, trenutno ima veliki problem s jednom od svojih velikih zvijezda, Nijemcem Samijem Khedirom. Naime, ovaj 33-godišnji veznjak ne želi napustiti klub, a trenutno više nije u planovima trenera Andreje Pirla niti će se taj status u buduće promijeniti.

Juventus je čak nudio 2.5 milijuna eura igraču za raskid ugovora, ali kako ovaj zarađuje šest milijuna eura godišnje i ima ugovor do 2021. godine nekako mu taj prijedlog i nije bio isplativ, odnosno, tražio je Nijemac svih šest milijuna eura, a Juventusu se to nije isplatilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

(From L) Juventus' Portuguese defender Joao Cancelo, Juventus' French midfielder Blaise Matuidi, Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo, Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic and Juventus' German midfielder Sami Khedira celebrate after Ronaldo scored during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus on November 11, 2018 at the San Siro stadium in Milan.,Image: 395429935, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Tjeraju ga kao Mandžu

No, onda su pribjegli istim onim metodama kojima su prošle sezone istjerali iz kluba Marija Mandžukića. Mandžukić nije uspio prošloga ljeta ostvariti transfer, a u klubu su mu rekli da na njega ne računaju. Na kraju Mandžukić nije otišao nigdje i zaglavio je na cijelu jednu polusezonu u klubu koji ga ne želi.

Da bi osigurali njegov odlazak na zimu, Juventus je odlučio odstraniti ga iz momčadi i nisu ga registrirali za Ligu prvaka, a sada su istu stvar napravili i Khediri. Nijemac neće igrati u elitnom natjecanju protiv Barcelone, Kijeva i Ferencvaroša, a to mu je jasan znak da je bolje da si pronađe klub u sljedećem prijelaznom roku ili će do kraja sezone gledati utakmice s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Mandžukićem je ipak bila nešto drugačija stvar, on je samo htio igrati nogomet i već je na zimu pristo otići u Katar, samo da bi negdje igrao, ali s Khedirom možda nije takav slučaj pa možda i ostane do zadnjeg dana ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo