MANDŽUKIĆ JE KAO DUH U JUVENTUSU: / Trener Sarri konačno progovorio o Hrvatu - 'Ja sam otvoren za kombinacije'

Image
Foto: AFP

Mandžukić ove sezone nije odigrao niti minute, a vjerojatno niti neće

18.10.2019.
15:20
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić postao je kao duh u Juventusu. Tamo je, dio je kluba, ali zapravoga nema nigdje. Niti trenira sa suigračima, niti se pojavljuje pred novinarima, niti ga se može vidjeti na društvenim mrežama kluba gdje je do prije nekoliko mjeseci bio glavna zvijezda, niti se o njemu više razgovara osim u kontekstu transfera.

Mandžukić je već nekoliko tjedana, još otkako je uklonjen s popisa za Ligu prvaka, odmaknut od momčadi i ne trenira sa trenerom Mauriziom Sarrijem i suigračima. Mandžukić ove sezone nije odigrao niti minute, a vjerojatno niti neće, no, jedna izjava njegova trenera možda je ipak dala malo nade da bi Hrvat mogao skupiti koju minutu na terenu prije siječanjskog prijelaznog roka i odlaska, vjerojatno, u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Profimedia, Press Association

"U ovom trenutku Mandžukić ne trenira s nama. Takav je dogovor s klubom. Ako se taj dogovor promijeni, onda sam otvoren za sve kombinacije", rekao je Sarri na posljednjoj medijskoj konferenciji.

Kažemo šanse da Sarri počne koristiti Mandžukića su vrlo male, ali ako on kaže da je otvoren za kombinacije možda se nešto zaista i promijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo