HRVATSKI RATNIK / Legendarni Talijan otkrio veliku istinu o Mandžukiću i Juventusu koja će zaboljeti njegove brojne fanove

Image
Foto: Screenshot

Nakon odlaska Maxa Allegrija bivši Vatreni je morao otići jer nije bio u planovima Maurizija Sarrija

30.5.2021.
22:31
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić oprostio se od AC Milana prije nekoliko dana nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor.

"Bilo mi je zadovoljstvo igrati za Milan, zahvalan sam upravi kluba što mi je pružila ovu priliku, tehničkoj podršci i mojim suigračima koji nisu samo izvrsni igrači, već i sjajni momci. Sretan sam što smo ovaj sjajni klub vratili u Ligu prvaka i želim svima najbolje u budućnosti", napisao je Mandžukić na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac je u siječnju potpisao s Milanom ugovor na šest mjeseci kao slobodan igrač, ali problemi s ozljedom mišića udaljili su ga s terena i upisao je svega jedanaest nastupa, od čega samo dva u prvoj postavi i to bez pogodaka.

Juveov 'Ratnik'

A da se njega nešto pitalo prošle godine ne bi on nikada ni došao na San Siro. Mandžukić je, naime 2019. potpisao novi ugovor s Juventusom, ali je nakon odlaska Maxa Allegrija, novi trener Maurizio Sarri otpisao bivšeg Vatrenog pa je napadač u siječnju prošle godine završio u katarskom Al-Duhailu. Tamo je zabio jedan gol u sedam utakmica, nakon čega se vratio u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Kao što je poznato, Mandžukića je bio idol Juveovih navijača, koji su mu nadjenuli nadimak 'Ratnik'.

Srce je Mandžukić četiri godine ostavljao na travnjacima za Staru damu i vjerojatno bi tamo završio karijeru da se njega nešto pitalo. O tome govore i riječi legendarnog Gigija Buffona u intervjuu za Juveovu klupsku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna atmosfera

"Svlačionica? U njoj je uvijek bio miks Talijana, koji su vodili grupu, i stranaca. Sve smo uvijek dočekivali raširenih ruku. Mandžukić je bio ovdje 4-5 godina i više nije želio otići. Uvijek je u svlačionici vladala dobra atmosfera. Sjećam se brojnih suigrača s kojima sam dijelio svlačionicu. Mislim da su se svi dobro proveli s nama", pojasnio je Buffon.

Image
ĆIRO ISPRIČAO URNEBESNU ANEGDOTU O MAMIĆEVOM MILJENIKU: /

'Nije Mandžukić jedini đilkoš. Znate li što je on meni napravio?’

Image
ĆIRO ISPRIČAO URNEBESNU ANEGDOTU O MAMIĆEVOM MILJENIKU: /

'Nije Mandžukić jedini đilkoš. Znate li što je on meni napravio?’

Prije Milana Mandžukić je igrao u Hrvatskoj za NK Zagreb i GNK Dinamo, a onda je u ljeto 2010. otišao u Njemačku gdje je igrao za VfL Wolfsburg (60 utakmica i 20 golova) i Bayern (88 utakmica i 48 golova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sezoni 2014./15. potpisao je za Atletico Madrid u kojem je u 43 utakmice zabio 20 golova prije nego je prešao u Juventus. U pet sezona u Juventusu, odigrao je 162 utakmice i zabio 44 gola. U siječnju 2020. prešao je u katarski Al-Duhail gdje je zabio jedan gol u sedam utakmica.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo