RATNIK MEĐU LJUDIMA / Mandžukić dodao broncu u trofejnu vitrinu i raspametio navijače Juventusa: Evo što je razlog

Image
Foto: Pixsell/screenshot Instagram
21.12.2022.
9:28
Pixsell/screenshot Instagram
VOYO logo

Mario Mandžukić jedan je od najtrofejnijih hrvatskih nogometaša čija se karijera može opisati samo superlativima. Osvojio je SuperMario gotovo sve igrajući za Juventus, Bayern, Dinamo i hrvatsku reprezentaciju, a bronca iz Katara mu je prvo priznanje otkad je ušao u trenerske vode.

Spojio je tako Mandžukić igračko srebro iz Rusije i trenersku broncu iz Katara, a koliko mu znači pokazao je i na društvenim mrežama gdje je objavio fotografiju svoje trofejne vitrine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sretan sam što mogu dodati još jedan primjerak', istaknuo je Mandžo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova kolekcija je impresivna i izložena na vrlo lijep način. Na fotografiji se vidi srebro iz Rusije, dres u kojem je zabio gol u finalu SP-a, tanjur osvajača Bundeslige, trofej osvajača njemačkog kupa kao i trofej Lige prvaka koju je osvojio s bavarskim gigantom Bayernom.

'Ratnik među ljudima'

Također, izložene su lopta i mreža iz tog slavodobitnog finala protiv Borussije. Nije Mandžo zaboravio ni svoje dane u Juventusu pa je tako izložen i niz trofeja iz Italije te kapetanska traka torinskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano, Mandžukićeva fotografija izazvala je brojne pozitivne reakcija, a osobito su oduševljeni bili Talijani.

'Kapetanska traka, dres i kup s Juventusom su previše za moje malo srce. Nedostaješ mi Marione', napisala je jedna komentatorica na talijanskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Grande Marione', dometnuo je drugi, a i ostali su imali mnogo riječi hvale. 'Ratnik među ljudima, Krasno je da ističeš kapetansku traku Juventusa', komentirali su navijači Juventusa koji očito žale za Marijem Mandžukićem i njegovim ljudskim i igračkim kvalitetama.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo