MANDŽUKIĆ BI MOGAO BITI VELIKI HIT: / Trener Milana otkrio što planira s Hrvatom - 'Nismo još pričali o taktici, ali...'

Image

Nakon sraza s Cagliarijem, trener Milana, Stefano Pioli, progovorio je o dolasku Mandžukića i otkrio je što od njega očekuje

18.1.2021.
23:33
VOYO logo

Nogometaši AC Milana su u 18. kolu prvenstva Italije u ponedjeljak u gostima kod Cagliarija slavili s 2-0, a oba gola zabio je Zlatan Ibrahimović (7-pen, 53), koji na svom kontu već ima 12 pogodaka u Seriji A.

Pobjeda je odlijepila Milan na vrhu i opet imaju prednost ispred Intera, a u pravo vrijeme stiže im i veliko pojačanje, Mario Mandžukić. U utorak bi za Milan trebao potpisati Mario Mandžukić, koji je prema pisanju talijanskih medija, prošao liječnički pregled. Navodno bi Mandžukić trebao potpisati ugovor do kraja sezone s opcijom produženja za još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

milano madonnina clinic - medical examinations for the new football player milan mario mandzukic - Editorial Usage Only//IPAPRESSITALY_1.1113/2101181441/Credit:francesco rossi/IPA/SIPA/2101181441,Image: 584403269, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Što planira s Mandžom?

Nakon sraza s Cagliarijem, trener Milana, Stefano Pioli, progovorio je o dolasku Mandžukića i otkrio je što od njega očekuje.

"Ibrahimović je rekao da će ga uzeti pod svoje. Sretan sam, klub je ambiciozan, žele vratiti Milan u vrh nogometa, a Mandžukićev dolazak uklapa se u tu viziju. Trebamo što više igrača, uz sve silne obveze i probleme koje imamo ove sezone. Isto tako kažem igračima da nije važna kvantiteta minuta na terenu već da je važna kvaliteta. Kada mi je klub priopćio da ide po Mandžukića odmah sam rekao da može. Razgovarao sam s njim, veoma je motiviran. On je rođeni pobjednik", kazao je Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i što, vjerojatno, planira s njim. "Principi igre su nam takvi, pronašli smo balans, igramo s dvojicom u napadu. Jednim u sredini i drugim malo s lijeve strane. Nisam još razgovarao s Mariom oko taktike, ima dosta toga. Neizbježno je da će biti ponešto promjena, ali ne smijemo previše riskirati s forsiranjem igrača. Neke smo forsirali i u periodu od rujna do prosinca ostali smo bez mnogih zbog ozljeda. Sretan sam s odlukama koje je klub donio i vjerujem da će napraviti isto ako se ukaže prilika", veli trener Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo