Bit će okršaja: 'Ronaldo brate, čekam te!'

Kuglice ždrijeba u Nyonu u osmini finala Lige prvaka spojile su madridski Real i Manchester United. Predstavnik engleskog kluba koji je bio u Nyonu odmah nakon ždrijeba izrazio je nezadovoljstvo.

20.12.2012.
13:34
VOYO logo

"Ždrijeb je bio nemilosrdan. Sigurno je da smo u ovom dijelu ždrijeba željeli nešto lakšeg suparnika, što Real svakako nije. No, što je, tu je, moramo se dobro pripremiti. Ipak, imamo i razloga za optimizam, posljednji put kada smo osvojili Ligu prvaka na Wembleyju, Real je bio jedan od protivnika koje smo izbacili na putu do finala". A branič Manchestera Rio Ferdinand već se oglasio na Twitteru. "Igramo protiv Madrida. Ronaldo, brate, vidimo se na Old Traffordu, čekam te." Zanimljiv je podatak da trener Reala Jose Mourinho ima odličan rezultat protiv Alexa Fergusona. Od 14 susreta koliko su međusobno odigrali, šest je dobio Portugalac, šest puta bilo je neodlučeno, a Ferguson ima svega dvije pobjede.

Uzvratna utakmica na Old Traffordu predstavljat će i povratak Cristiana Ronalda na Old Trafford. Portugalac je, podsjetimo, u ljeto 2009. godine prešao u Real uz rekordnu odštetu od 94 milijuna eura. Prije toga je šest sezona nosio dres ''crvenih vragova''. "Da, bit će to derbi osmine finala. Sjajna je to prilika za naše navijače da ponovno vide Cristiana, a za mene da se ponovno susretnem s Mourinhom. Morat ću naručiti neko dobro vino", najavio je Unitedov menadžer Alex Ferguson, očito ne zaboravivši tradiciju. Naime, još u vremenu kad je Mourinho trenirao Chelsea, postao je običaj da dvojica trenera nakon utakmice popiju čašu vina. S vremenom se to praktički pretvorilo u natjecanje jer je svaki od njih želio nabaviti bolje vino. Škot sada ima vremena do 5. ožujka, kada je na rasporedu uzvrat, smisliti kako iznenaditi Mourinha, i na terenu i izvan njega. Dakako, isto se očekuje i od Portugalca koji će svoga velikog suparnika ugostiti u Madridu 13. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo