OBLAČNO JE NA OLD TRAFFORDU / Raspada se Manchester United: Osim trenera odlazi i najskuplji igrač u povijesti kluba?

Image
Foto: Profimedia

Pogba zbog ozljede butnog mišića trenutno nije u sastavu Manchester Uniteda, a trebao bi se vratiti nogometu tijekom siječnja iduće godine. Za koji klub će tad igrati, veliko je pitanje

21.11.2021.
11:04
Profimedia
VOYO logo

Francuski reprezentativac Paul Pogba neće produžiti ugovor sa svojim klubom, Manchester Unitedom, javljaju otočki mediji.

Sve je, dakle, spremno za drugi odlazak 28-godišnjeg Pogbe s Old Trafforda gdje je u prvom navratu igrao u mlađim kategorijama od 2009. godine te kratko za prvu momčad (tijekom 2011. i 2012.). Potom je otišao u Juventus te je dres torinskog kluba nosio do 2016. godine kada se ponovno vratio u Manchester u transferu vrijednom čak 105 milijuna engleskih funti, što je rekordni ulazni transfer Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPANJOLCI TVRDE /

Zidane bi rado došao u Manchester United, ali ne da mu supruga

Image
ŠPANJOLCI TVRDE /

Zidane bi rado došao u Manchester United, ali ne da mu supruga

Real je jedna od opcija

Aktualni ugovor Pogbi ističe na kraju aktualne sezone kada bi mogao kao slobodan igrač promijeniti klub, a ponovno se spominje mogućnost njegovog povratka u Torino. No, odlazak u madridski Real već je neko vrijeme realnija opcija kada je u pitanju francuski vezni igrač.

Pogba zbog ozljede butnog mišića trenutno nije u sastavu Manchester Uniteda, a trebao bi se vratiti nogometu tijekom siječnja iduće godine. Za koji klub će tad igrati, veliko je pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U crvenom dijelu Manchestera turbulencije traju cijele sezone. Trener Ole Gunnar Solskjaer je na izlaznim vratima, već dugo, a sad je samo pitanje sata kad će klub objaviti i službeno da je dobio otkaz. Objavio je to pouzdani talijanski stručnjak za nogometno tržište Fabrizio Romano, a onda i većina engleskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo