DEBAKL RANGNICKOVE MOMČADI / Manchester United kod kuće izgubio od Wolverhamptona, veteran Moutinho presudio utakmicu

Image
Foto: Profimedia

Crveni vragovi ponovo su se izblamirali u utakmici u kojoj su bili veliki favoriti

3.1.2022.
20:52
Profimedia
VOYO logo

Manchester United iznenađujuće je izgubio u 21. kolu engleske Premier lige od Wolverhamptona na svom Old Traffordu 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je portugalski veznjak Joao Moutinho u 82. minuti.

Crveni vragovi ponovo su se izblamirali u utakmici u kojoj su bili veliki favoriti, bar je tako pisalo na papiru uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da su ih Wolvesi pobijedili, već su ih i nadigrali u gotovo svim segmentima. Dovoljno je baciti oko na statistiku, po kojoj su gosti imali 19 udaraca prema golu Uniteda, dok su domaćini zabilježili tek devet udaraca.

Utakmicu je riješio Portugalac Joao Moutinho. Veznjak-veteran pogodio je majstorski nakon jednog odbijanca u 82. minuti, zaključivši tako još jednu vrlo dobru utakmicu Wolverhamptona ove sezone, prije svega na defenzivnom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lage poslao poljubac

"Manchester se prebacio na igru s tri obrambena igrača u drugom dijelu. Igrali su kao mi, ali mi smo kontrolirali utakmicu cijelo vrijeme i zasluženo smo pobijedili", rekao je nakon utakmice Moutinho za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je trener Wolvesa Bruno Lage nakon utakmice prema kameri poslao samo poljubac, njemački stručnjak Ralf Rangnick je mogao što prije pobjeći u svlačionicu kako bi se sakrio od zvižduka koji su se bjesomučno spuštali s tribina "Teatra snova"-

Manchester United nakon ovog je poraza na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s 31 bodom, dok se Wolverhampton popeo na osmo mjesto i imaju 28 bodova. Unitedu je ovo šesti ovosezonski poraz, prvi Ronaldov s kapetanskom trakicom oko ruke otkad se vratio na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo