MANCHESTER UNITED GA DOBRO PAMTI: / Bivši Vatreni poslao poruku Crvenim vragovima

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

West Ham Slavena Bilića u subotu čeka veliki ispit na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda.

4.12.2015.
12:25
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Nikica Jelavić zna kako je to zabiti Manchester Unitedu i to na njihovom travnjaku.

"Da, imam lijepe uspomene igrajući na Old Traffordu i jako se veselim što ću se vratiti na taj stadion ove subote. Nikad neću zaboraviti neke trenutke za pamćenje kad sam, igrajući za Everton, protiv Uniteda dva puta bio strijelac u remiju 4:4. Da stvar bude bolja, na noge Manchesteru otišli smo nakon poraza u polufinalu FA Kupa odigranog na Wembleyu", kazao je Nikica Jelavić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VIDI TKO MI KAŽE: /

Propali trener Manchester Uniteda upozorava Van Gaala

Image
VIDI TKO MI KAŽE: /

Propali trener Manchester Uniteda upozorava Van Gaala

Novi sraz protiv velikog protivnika

"Da vam budem iskren, nismo niti razmišljali o nekom velikom rezultatu, ali smo odigrali sjajnu utakmicu i izvukli remi, a ja sam zabio dva gola. Ukupno je u susretu palo osam pogodaka i Manchester je izgubio bodove bitne u lovu na titulu prvaka Engleske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je na redu novi sraz protiv velikog protivnika, prvi u dresu West Hama protiv Crvenih vragova. Ove sezone, Slaven Bilić i West Ham uzeli su skalp u gostima Arsenalu, Liverpoolu, Chelseau. Navijači Čekićara se nadaju kako će se ovosezonska tradicija nastaviti i kako će pasti skalp još jedne velike engleske momčadi, što bi za njih bilo uistinu fantastično, a Bilić bi se vinuo još više u trenerske visine. No, londonski sastav u posljednje vrijeme igra slabije.

Sretan je u West Hamu

"U ovom trenutku imamo nekih problema sa ozljedama, ali još uvijek smo dobra momčad. Dokazali smo se već ove sezone protiv velikih ekipa. Da, zaista smo sjajna momčad koja ima kvalitetne igrače i možemo uzeti bodove Unitedu. No, neće biti lako. Atmosfera na stadionu će biti sjajna i morat ćemo pružiti sjajnu partiju ne bi li došli do dobrog rezultata. Mi se ne idemo tamo braniti, imati ćemo svoje šanse i pokušat ćemo ih realizirati", objašnjava Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Vatreni kaže kako uživa u West Hamu i kako je to veliki klub.

"Svi oko kluba su fantastični i sretan sam što sam ovdje. Poznajem Slavena i ostale u managementu i puno su mi pomogli na početku. Uz to, igrao sam protiv dobrog dijela mojih sadašnjih suigrača tako da nisam imao problema uklopiti se u momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo