preokret wolvesa / Manchester drugi put u dva tjedna izgubio na Molineuxu, Smallinga od potpune blamaže spasio De Gea

Image
Foto: AP Images

Ionako komplicirana borba za Ligu prvaka Unitedu je postala još kompliciranija

2.4.2019.
22:36
AP Images
VOYO logo

Dva tjedna nakon što ga je izbacio u četvrtfinalu FA kupa, Wolverhampton je još jednom, sada u Premier ligi, porazio Manchester United.

Štoviše, i istim rezultatom. Wolvesi su na svom Molineuxu slavili s 2:1 i tako još zakomplicirali borbu Unitedu za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sve je za goste tako dobro izgledalo u 13. minuti kada ih je u vodstvo doveo McTominay, no ono je trajalo do 25. kada je izjednačio Jota.

Kola su za Crvene vragove nizbrdo krenula u 57. kada je Young u samo pet minuta dobio drugi žuti karton, a bio je to jubilarni 100. crveni karton koji je u karijeri pokazao sudac Mike Dean. U Engleskoj nitko nije više od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojčanu prednost domaćini su naplatili u završnici, 15-ak minuta prije kraja smušenost Unitedove obrane rezultirala je Smallingovim autogolom. Isti je igrač u 90. mogao zabiti i drugi, ali prave blamaže spasio ga je De Gea sjajnom reakcijom, kao i njega greda trenutak kasnije.

U drugoj utakmici dana Watford je s 4:1 razbio slabašni Fulham te ga definitivno poslao u Championship, a golove su zabijali Doucoure, Hughes, Deeney i Kiko, a za goste je zabio Babel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo