MAN UTD U ČETVRTFINALU: / Lukaku odradio posao protiv Huddersfielda, a to znači da Mourinho ima još samo jednu neosvojenu tvrđavu

Image
Foto: AFP

Nogometaši Manchester Uniteda, Brightona i Southamptona izborili su plasman u četvrtfinale engleskog FA kupa.

17.2.2018.
20:56
AFP
VOYO logo

Manchester United je na gostovanju pobijedio Huddersfield 2-0, a oba gola zabio je belgijski napadač Romel Lukaku (3., 55.) kojem se ovo natjecanje, očito, posebno sviđa. U zadnjih deset nastupa u njemu zabio je jedanaest pogodaka. Za drugi pogodak asistirao mu je Alexis Sanchez koji u zadnjih šesnaest nastupa u FA kupu ima učinak od po osam golova i isto toliko asistencija.

Zanimljivo, John Smith stadion na kojem se utakmica igrala poslužio je i Joseu Mourinhu za njegov niz. Menadžer Manchester Uniteda slavio je zasad na 19 od 20 premierligaških stadiona, jedini na kojem nije osjetio slast pobjede je Newcastleov St James' Park.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brighton & Hove Albion je izborio četvrtfinale pobijedivši Coventry City 3-1. Domaćin je poveo 3-0 golovima Jurgena Locadije (15), Connora Goldsona (34) i Leonarda Ulloe (61), a gosti su ublažili poraz pogotkom Jonsona Clarkea-Harrisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najneizvjesnije je bilo na Hawthornsu gdje je Southampton pobijedio WBA 2-1. Gosti su poveli 2-0 preko Wesleyja Hoedta (11) i Dušana Tadića (56). Smanjio je Salomon Rondon u 58. minuti, a u posljednjih pola sata WBA je imao nekoliko lijepih prilika za izjednačenje, no nije uspio izboriti remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo