MAMIĆEVA IZJAVA UOČI REALA POSTALA HIT: / Bivši trener Dinama briljirao dan prije najveće utakmice u povijesti zemlje

Image
Foto: AFP

Pred Al Ainom je finale Svjetskog klupskog prvenstva s Real Madridom.

21.12.2018.
17:18
AFP
VOYO logo

Nogometaši Al Aina, prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata, koje vodi hrvatski trener Zoran Mamić, izborili su sredinom tjedna finale Svjetskog klupskog prvenstva, nakon što su u polufinalu na svom terenu svladali prvaka Južne Amerike River Plate nakon izvođenja 11-eraca s ukupnih 7-6 (2-2, 2-2, 1-2).

Image
MAMIĆ IZAZVAO NEVIĐENU EUFORIJU, NAVIJAČI MU SE KLANJAJU: /

'Ovo je najveći uspjeh u povijesti zemlje'

Image
MAMIĆ IZAZVAO NEVIĐENU EUFORIJU, NAVIJAČI MU SE KLANJAJU: /

'Ovo je najveći uspjeh u povijesti zemlje'

U subotu s Realom

Domaći su poveli već u 3. minuti kada je Marcus Berg lagano glavom dodirnuo loptu ubačenu iz kornera i prevario nespretnog Armanija na vratima Rivera. Ipak, do kraja prvog poluvremena argentinska je momčad preokrenula rezultat s dva gola Santosa Borrea u 11. i 16. minuti. Početkom nastavka Caio je u 51. minuti izjednačio na 2-2, a rezultat se do isteka 120. minute više nije mijenjao iako je River Plate u 69. minuti imala kazneni udarac, no udarac Gonzala Martineza zaustavila je greda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom izvođenja 11-eraca svih pet igrača Al Aina bilo je precizno, kao i prva četiri igrača Rivera, da bi pokušaj Enza Pereza u posljednjoj petoj seriji zaustavio domaći vratar Khalid Eisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Ain će tako u subotnjem finalu igrati protiv Real Madrida. Uoči utakmkice svoje viđenje iznio je bivši trener Dinama.

"To je kao da uspoređujete mali Smart s velikim Mercedesom - možda jednom Smart pobijedi ako se Mercedesu pokvari motor. Nadam se da će to dogoditi nama", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić? Sigurno ću razgovarati s njim poslije presice, a s obzirom da je ove godine osvojio toliko puno trofeja možda ću ga nagovoriti da nama prepusti jedan", našalio se. Što se tiče utakmice dodao je kako je svjestan da ih očekuje težak izazov, ali da su igrači jako motivirani i spremni na borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo