hnl

MAMIC U PROBLEMIMA: U najvaznijem trenutku ostaje bez kljucnog igraca

Treneru Dinama Zoranu Mamicu nije lako. Za nesto vise od dva mjesta krenut ce u jos jedan pokusaj uvodenja kluba u Ligu prvaka, a u pripremama za kvalifikacijske okrsaje bi mogao biti lisen usluga svoga prvog strijelca i jednog od najboljih igraca.

Od 11. lipnja do 4. srpnja se, naime, u Cileu odrzava Copa America, odnosno Juznoamericko nogometno prvenstvo, a na sirem popisu kandidata za domacu reprezentaciju se nalazi i Angelo Henriquez (21). Mladi napadac, kojeg je Manchester United posudio Dinamu, ali ga Zagrepcani na kraju sezone imaju pravo otkupiti, prometnuo se u jednu od kljucnih figura Modrih.

Ove je sezone postigao 16 pogodaka u hrvatskom prvenstvu, sest u Kupu i tri u Europskoj ligi i sasvim je jasno da njegov izostanak u fazi kada ce se momcad uigravati za kvalifikacijske utakmice nije dobra vijest. Medutim, nije Dinamo jedini s tim problemom, tako da to mora prihvatiti.

“Lijepo je sto je Henriquez na popisu, ali za nas je to, da tako kazem, nesreca. No, i u reprezentaciji ce biti u trenaznom procesu i igrat ce utakmice. Naravno, bilo bi bolje da se uigrava s nama, ali i drugi klubovi imaju slicne probleme”, istaknuo je Mamic na konferenciji za novinare.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr