MAMIĆ U OSVETNIČKOM POHODU: / 'Naći ću nekoga tko će prijavljivati igrače Hajduka i Rijeke za je*anje majke sucima'

Image
Foto: AFP, Miranda Cikotic/PIXSELL

Bivši trener i sporstki direktor Dinama Zoran Mamić izgubio je živce nakon što je nogometaš trećeligaša Plomina prijavio zvijezdu Modrih El Arabija Hilela Soudanija zbog nasilnog ponašanja.

20.4.2017.
15:43
AFP, Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Soudani je u dvoboju protiv Dinamova sestrinskog kluba Lokomotive nogom udario suparničkog igrača Luku Capana, ali sudac Tihomir Pejin ga je poštedio bilo kakvog kartona. I sa žutim, koji bi mu bio akumulirani treći, i s crvenim bi morao propustiti sljedeće kolo kada na Maksimir dolazi Hajduk.

Image
KOMENTAR NET.HR-a: /

Kako je licemjerna šutnja iz Splita i Rijeke razotkrila svu tragediju hrvatskog nogometa

Image
KOMENTAR NET.HR-a: /

Kako je licemjerna šutnja iz Splita i Rijeke razotkrila svu tragediju hrvatskog nogometa

'Od danas imam posebnu misiju'

I dok sudac nije reagirao, igrač Plomina Goran Kvalić je iskoristio mogućnost da bilo koji član nogometne organizacije naknadno prijavi izgred. Poslao je tako prijavu disciplinskom suc Saši Pavličiću Bekiću koji je kaznio Soudanija jednom utakmicom zabrane nastupa. Izazvalo je to bijes Zorana Mamića koji je danas trener Al Aina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Divljački Soudanijev start na suparnika

"Ne znam vodim li se još kao član Hrvatskog nogometnog saveza... Ali nema veze, od danas imam posebnu misiju. Dakle, imam mnogo poznanika i prijatelja u hrvatskom nogometu, mnogo igrača koje dobro poznajem. Pronaći ću nekog nogometaša u četvrtoj ligi koji će pozorno pratiti svaku utakmicu HNL-a i prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke, Osijeka i ostalih za j...nje matere sucima, za psovanje ili bilo kakvo drugo nesportsko ponašanje", izjavio je Mamić za Sportske novosti.

"Recimo, kazat ću svom izabraniku da pripazi na Vešovića koji gotovo na svakoj utakmici spominje majku sucu, na Ristovskog koji to isto radi... Pobrinut ću se da ako bilo što primijeti uvijek nekoga prijavi. Pa da vidimo kako će to sve izgledati. Od danas će stizati mnogo prijava, vidjet ćete. Gotovo na svakoj utakmici ima nesportskog ponašanja koje suci nekad sankcioniraju, a nekad ne", dodao je Mamić koji je smetnuo s uma da Soudanijevo ponašanje, udaranje suparnika u situaciji bez lopte, prema pravilima nogometne igre nije nesportsko, već nasilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo