Mamić u nekoliko sati riješio svoje nagomilane probleme

Iznenadni, ali očekivani preokret dogodio se u maksimirskim hodnicima.

25.5.2011.
9:08
VOYO logo

U istom danu Zdravko Mamić stavio je ad acta na čak dva otvorena slučaja. Nakon verbalnog obračuna koji je potrajao gotovo tri tjedna, izvršni dopredsjednik Dinama riješio je pitanje trenera. Ili bolje rečeno, bivšeg trenera.

Ono što se dalo naslutiti dobilo je potvrdu u večernjim satima utorka – Vahid Halilhodžić više neće voditi zagrebački Dinamo. BiH stručnjak i hrvatski prvak razišli su se sporazumnim raskidom ugovora, stoji u službenom priopćenju na stranicama maksimirskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da je Mamić konačno dao (financijsku) ponudu koju Vaha nije mogao odbiti, pa je tako s dnevnog reda u Maksimiru skinut slučaj koji je opasno prijetio da čak preraste u sudsku sapunicu. Detalj dogovora između donedavno 'zaraćenih strana' ipak nisu otkriveni.

Nešto ranije, također u Maksimiru, odigralo se još jedno pomirenje. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić proveo je gotovo dva sata u uredu Dinamova izvršnog predsjednika, što sugerira da su izglađeni svi nesporazumi nakon prošlojesenskih Mamićevih neprimjerenih izjava na Bilićev račun (nazvao je izbornika rasistom op.a.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slaven i ja sastajemo se periodično, među nama nema nesporazuma, bili smo i ostali prijatelji. A jedan od povoda razgovora bila je i tragedija Drage Gabrića. Neću otkrivati detalje razgovora, ali mogu reći da je, između ostalog, bilo govora o sustavu natjecanja, o atmosferi kakvu svi skupa priželjkujemo za utakmicu s Gruzijom na Poljudu", samo je kratko izjavio Zdravko Mamić.

No, nema sumnje da je bilo riječi i o Sammirovom pozivanju u reprezentaciju, kao i o budućem statusu vratara Ivana Kelave. Znači li ovaj razgovor da je Dinamov Brazilac praktički na pragu hrvatske nacionalne momčadi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201105230507006 arti-201105220134006 arti-201105200101006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo