MAMIĆ U ČUDU: / "Zašto bih rekao Henriquezu da promaši jedanaesterac?!"

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić

Trener Hajduka Damir Burić naglasio je da su njegovi nogometaši zaslužili sve pohvale nakon poljudskog derbija u kojem su odigrali neodlučeno 0:0 protiv najvećeg rivala Dinama.

19.9.2015.
20:22
PIXSELL, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

Hajduk je u dvoboju 10. kola domaćeg prvenstva imao veliku dominaciju u drugom poluvremenu, ali vratar Eduardo je spasio Dinamo od poraza.

"Moja momčad je zaslužila sve pohvale, jako dobro smo odigrali utakmicu, igrači su u cijelosti ispoštivali sve naše zamisli. Trebali smo zabiti gol, ali u zadnjim minutama smo na terenu imali pet igrača od 18, 19 i 20 godina. Nedostaje nam iskustva što se vidjelo na realizaciji. U drugom smo dijelu igrali malo bolje nego Arsenal protiv Dinama", istaknuo je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došli su sa suzama u očima"

"Moji su igrači na poluvremenu bili nezadovoljni, a na kraju su došli sa suzama u očima u svlačionicu. Dođe ti loše kad ih vidiš", dodao je Burić koji nije želio komentirati suđenje Brune Marića na koje su čelnici Hajduka bijesni.

Image
BIJES U SPLITU: /

"Ovo je sramota, Marić je došao s namjerom da nas pokrade!"

Image
BIJES U SPLITU: /

"Ovo je sramota, Marić je došao s namjerom da nas pokrade!"

Trenera Dinama Zorana Mamića splitska policija nije pustila da se vrati na travnjak nakon utakmice kako bi dao izjavu za televiziju. Opravdali su to iz policije ljutnjom domaćih navijača i strahom da ne dođe do incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić

Damir Burić

"Hajduk je bio odličan, a Dinamo slabiji nego što smo navikli. Prvih desetak minuta smo dobro igrali, a onda smo počeli previše solirati. U drugom je poluvremenu Hajduk bio bolji i rastrčaniji, a naša je snaga kopnila, što je razlog zašto smo se povukli", izjavio je Mamić na konferenciji za novinare.

"Moram vidjeti snimku, sudac je bio bliže"

O spornim detaljima, Benkovićevom igranju rukom u vlastitom kaznenom prostoru i dosuđenom jedanaestercu za njegovu momčad nakon navodnog prekršaja na Soudaniju, Mamić je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu samo komentirati da je sudac bio bliži, za nešto više moram vidjeti snimku. Ne znam je li netko dotaknuo Soudanija. I za situaciju u prvom dijelu moram vidjeti snimku."

Na neobično novinarsko pitanje je li možda sugerirao Henriquezu da u užarenoj atmosferi namjerno promaši jedanaesterac u sudačkoj nadoknadi, trener Modrih je bio logično začuđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto bih mu sugerirao da promaši."

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo